- Konu Sahibi miniminimi
-
Yani market dışında hiç biryere gitmiyorsaniz virüs ciktigindan beri haklısın gitmekle endiselenmekle ama başka kişilerle gorustuysen biraz bahane gibi olur vaka sayısını dile getrmen. Sonuçta çift maskeni tak kimseyle temas etme hediyeni ver tebrik et geri donMerhaba herkese.Kararsız kaldığım bir konuda fikirlerinizi almak isterim,cevap verenlere şimdiden teşekkürler.Bu hafta içi bir gün, çok yakın arkadaşımın nikahı var ama ben gidip gitmeme konusunda kararsızım.Vaka sayıları 40 bine dayanmış nerdeyse,çok gitmek istiyorum ama çok endişeleniyorum bir taraftanda.Siz olsanız gider miydiniz?
Pandemi süresinden önce işten ayrılmıştım,nerdeyse hiç çıkmıyorum diyebilirim.Normal hayatın akışına uzak kaldığım için sanırım endişeleniyorumYani market dışında hiç biryere gitmiyorsaniz virüs ciktigindan beri haklısın gitmekle endiselenmekle ama başka kişilerle gorustuysen biraz bahane gibi olur vaka sayısını dile getrmen. Sonuçta çift maskeni tak kimseyle temas etme hediyeni ver tebrik et geri don
Nikah merasimi uzun sürmüyor yakın arkadaşıma giderdim Zaten sınırlı insan alıyorlar maske mesafe önemliMerhaba herkese.Kararsız kaldığım bir konuda fikirlerinizi almak isterim,cevap verenlere şimdiden teşekkürler.Bu hafta içi bir gün, çok yakın arkadaşımın nikahı var ama ben gidip gitmeme konusunda kararsızım.Vaka sayıları 40 bine dayanmış nerdeyse,çok gitmek istiyorum ama çok endişeleniyorum bir taraftanda.Siz olsanız gider miydiniz?
Yani ozaman bilemedim ama yakın diyorsun dediğim gibi temas etmeden bı uğrayıp çık olmazsaPandemi süresinden önce işten ayrılmıştım,nerdeyse hiç çıkmıyorum diyebilirim.Normal hayatın akışına uzak kaldığım için sanırım endişeleniyorum
gitmem arar tebrik ederim hediyesini de mesafeli olarak başka zaman veririm ya da adresine kargolarımMerhaba herkese.Kararsız kaldığım bir konuda fikirlerinizi almak isterim,cevap verenlere şimdiden teşekkürler.Bu hafta içi bir gün, çok yakın arkadaşımın nikahı var ama ben gidip gitmeme konusunda kararsızım.Vaka sayıları 40 bine dayanmış nerdeyse,çok gitmek istiyorum ama çok endişeleniyorum bir taraftanda.Siz olsanız gider miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?