kurabiyelibutik Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 21 Emoji Skoru 1 Puanlar 8 Yer Denizli 5 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kurabiyelibutik #1 en özel gününüz için misafirlerinize tatlı birer anı bırakmak isterseniz nikah kurabiyelerinizi uygun fiyatlarla yapabilirim:) istediğiniz bi modelide yapabilirim
en özel gününüz için misafirlerinize tatlı birer anı bırakmak isterseniz nikah kurabiyelerinizi uygun fiyatlarla yapabilirim:) istediğiniz bi modelide yapabilirim
yoncagul Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2013 Mesajlar 422 Emoji Skoru 140 Puanlar 123 Yer İstanbul 11 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kurabiyelibutik #2 kurabiyelibutik .!.: en özel gününüz için misafirlerinize tatlı birer anı bırakmak isterseniz nikah kurabiyelerinizi uygun fiyatlarla yapabilirim:) Eki Görüntüle 1053450 Eki Görüntüle 1053451 Eki Görüntüle 1053452 Eki Görüntüle 1053453 istediğiniz bi modelide yapabilirim Genişletmek için tıkla... Tanesi ne kadar canım özelden mesaj atabilir misin. Gelin ve damadı çok beğendim.
kurabiyelibutik .!.: en özel gününüz için misafirlerinize tatlı birer anı bırakmak isterseniz nikah kurabiyelerinizi uygun fiyatlarla yapabilirim:) Eki Görüntüle 1053450 Eki Görüntüle 1053451 Eki Görüntüle 1053452 Eki Görüntüle 1053453 istediğiniz bi modelide yapabilirim Genişletmek için tıkla... Tanesi ne kadar canım özelden mesaj atabilir misin. Gelin ve damadı çok beğendim.
kurabiyelibutik Üye Kayıtlı Üye Katılım 4 Nisan 2014 Mesajlar 21 Emoji Skoru 1 Puanlar 8 Yer Denizli 11 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kurabiyelibutik #3 yoncagul .!.: Tanesi ne kadar canım özelden mesaj atabilir misin. Gelin ve damadı çok beğendim. Genişletmek için tıkla... daha özel mesajı kullanamıyorum teşekkür ederim:) tanesi 3 lira ama miktara göre değişiyor fiyat:)
yoncagul .!.: Tanesi ne kadar canım özelden mesaj atabilir misin. Gelin ve damadı çok beğendim. Genişletmek için tıkla... daha özel mesajı kullanamıyorum teşekkür ederim:) tanesi 3 lira ama miktara göre değişiyor fiyat:)
isabel Kuzey Ege Yönetici Super Moderator Anneler Kulübü Katılım 6 Mart 2012 Mesajlar 17.785 Emoji Skoru 29.935 Puanlar 798 Yaş 50 19 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi kurabiyelibutik #4 Tekrar konu açmak yasak olduğundan burdaki konunuzu kapatıyorum.Lütfen ilk açtığınız konunuzdan devam ediniz : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-özel-günleriniz-için-butik-kurabiye.706958/
Tekrar konu açmak yasak olduğundan burdaki konunuzu kapatıyorum.Lütfen ilk açtığınız konunuzdan devam ediniz : http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-özel-günleriniz-için-butik-kurabiye.706958/