nikah şahidi ben değilim :(

benzer olayı bende yasadım ,kardesım gıbı sevdıgım arkadasım bana evde kaldın tarzı sacma sapan konusmalar yapıp ,bana yardım etmedın hıc kolının ucundan tutmadın demıstı benım bıldıgım kolıyı erkekler tasır demıstım,dugunume sevgılınle gelme sabah erkenden gel kuafore dıye emırler yagdırınca ustune ustluk davetıye vermedıgı gıbı dugnun yerını mesajla bıle bıldırmeyınce dugunune gıtmedım ve en yakın arkadasımı bu sebeble kaybettım.
ama hayatımdakı boslugunu dolduramadım onu cok ozluyorum,ama pısmanmıyım asla...
cunku dugunun ertesı haftası bana gelen kısa mesajında su yazıyordu;
ben de senı sevıyorum kocacım.
ıste yorumu sıze bırakıyorum.

benzer olayı bende yasadım ,kardesım gıbı sevdıgım arkadasım bana evde kaldın tarzı sacma sapan konusmalar yapıp ,bana yardım etmedın hıc kolının ucundan tutmadın demıstı benım bıldıgım kolıyı erkekler tasır demıstım,dugunume sevgılınle gelme sabah erkenden gel kuafore dıye emırler yagdırınca ustune ustluk davetıye vermedıgı gıbı dugnun yerını mesajla bıle bıldırmeyınce dugunune gıtmedım ve en yakın arkadasımı bu sebeble kaybettım.
ama hayatımdakı boslugunu dolduramadım onu cok ozluyorum,ama pısmanmıyım asla...

Şoklardayım.:53: Çok basit bir duruma düşmüş farkında değil. Evlenmek marifet mi ki böyle davranıyor... Sanki siz evlenmeyeceksiniz... İyi ki de gitmemişsiniz çok iyi yapmışsınız ama ben olsam o mesajına bir şekilde cevap verirdim... Susmazdım... Çok ayıp gerçekten.

ilk aklima geleni yaziyim bence kiskanmis seni gusel bi kizsin onu golgede birakcagindan korkmus nikah sahidi yapip mantikli bisey cikaramadim :16::12:

''ben de senı sevıyorum kocacıgım''
dıyekıme attı bu mesajı sıze mı?
sıze attı ıse kocacım ne alaka :27:
nıspet mı yaptı sımdı bu anlamadım :27:

Son düzenleme:
ilk aklima geleni yaziyim bence kiskanmis seni gusel bi kizsin onu golgede birakcagindan korkmus nikah sahidi yapip mantikli bisey cikaramadim :16::12:

canım ıltıfatın ıcın cok tesekkur ederım ama ,oyle kıskanclıkları yoktur .
nıkah sahıtlıgını gectım artık verdıgı cevaplar da hıc mantık yok kabul edıyorum.
verıdgı cevaplara o kadar uyuz oldum kı ,nıkah sahıtlık fılan kaldı soyle kosede :41:

Yeni tanıştığı biriyle aynı gün yatağa giren arkadaşınızdan çok şey beklemiyormusunuz.Bence bu kadın çok basit ve ahlak düzeyi düşük çok rahat bir kız.Eşide aynı kafada siz kurtulduğunuza dua edin boşverin nikahtı ,şahitlikti,arkadaşlıktı muhabbetlerini arkadaşlarınızı kaliteli insanlardan seçin.

''ben de senı sevıyorum kocacıgım''
dıyekıme attı bu mesajı sıze mı?
sıze attı ıse kocacım ne alaka :27:
nıspet mı yaptı sımdı bu anlamadım :27:

aynen bana geldı mesaj canım,hanı ben evlendım mutluyum demek ıstedı sanırım anlam veremedım,bası goge ermıstır:)

Şoklardayım.:53: Çok basit bir duruma düşmüş farkında değil. Evlenmek marifet mi ki böyle davranıyor... Sanki siz evlenmeyeceksiniz... İyi ki de gitmemişsiniz çok iyi yapmışsınız ama ben olsam o mesajına bir şekilde cevap verirdim... Susmazdım... Çok ayıp gerçekten.

bazıları ıcın marıfet malesef .mesajına verecek cevabım yoktu cunku bu kadar basıtlesmıs bırıne ne denır:)

bazıları ıcın marıfet malesef .mesajına verecek cevabım yoktu cunku bu kadar basıtlesmıs bırıne ne denır:)

arkadaşın,arkadaşıma ne çok benziyor,ben ona yol verdim

o yüzden kolisini taşıttırmaz diye düşünüyorum

ucuz yırttım sana da geçmiş olsun

çok basitmiş arkadaşın:1:

Valla kızmakta alınmakta cok haklısın..O ne öyle dalga geçer gibi kuyruğumdan tutarsın falan arkadasınız kendisini ne sanıyo ki tek evlenen o sanki Allahım ya :19:Bende en yakın arkadasmdan cok dertliyim 3 ay bana bi subayla birlikte oldugunu söyledi birsürü yalanlar söyledi 3 ay sonunda baktı yalanı sürdüremeyecek bana itiraf etti hepsi yalandı diye ben salak değildim anlamaya başlamıştım yalan oldugunu o da farketti heralde:1: Büyük ihtimalle o da evlenirken buna benzer hatta belkide daha ağır şeyler söyleyecek bana beklerim yani.. Arkadaşınızda kıskançlık var gibi geldi bana bilmiyorum günahınıda almak istemem ama akılca sizi aşağılamış bence.. kızartma makinesi alıp almamak size kalmış.. Ha ben olsam almazdım beni kuyruğunu tutmaya layık gören insan benim en yakın arkadasım olmaya layık değildir.. cok sinirlendim kusura bakmayın bu tarz egoist insanlar beni çılgına çeviriyo... :47:

bılmıyorum cok uzuldum .
ben evlenecek olsaydım nıkah sahıdı olarak ılk o'nu tercıh ederdım .
ınanılmaz ıncıldım .sankı bana hıc deger vermıyormus gıbı:43:

ben de alınırdım kesinlikle,şükürler olsun en yakın arkadaşım beni yanıltmadı,nikah şahidi ben oldum paşalar gibi.insan çok gururlanıyor ya. kızın mutlu gününde surat asma ama belli et kırıldığını.hala değiştirme şansı var.

Bizim nikahta 3 nikah şahidimiz oldu, daha fazla sayıda da oluyor. Yani isterseniz arkadaşınıza çıtlatın ve sizde şahidi olabilirsiniz bu durumda.

bende gitmek istemezdim valla uydururdum birsey o gune yani en yakın arkadasıysam benim yerime baska bir arkadasını nikah sahidi yapıyorsa bozulurum

kızlar merhaba ;
cok yakın kız arkadaşım 8 yıllık beraberlıgı ıle bırlıkte anıden evlılık kararı aldı .duydugum da ınanılmaz cok sevındım.cunku cok cıddı badireler atlattılar.ıhanet,aıle anlasmazlıkları sıddetlı gecımsızlıgın ardından 4 ay ayrı kaldılar .ıkısıde o surecte cok sıkıntılar cektıler bırbırlerının kıymetını anladılar ve bırbırlerıne gerı donduler .doner donmez anıden evlılık kararı aldılar .yanı bu 31 martta kısmetse evlenıyorlar .basta da belırttıgım gıbı ınanılmaz cok sevındım .ıkısı de sevdıgım deger verdıgım arkadasımdı .
gel gelelım benım canımı sıkan asıl meseleye ; en yakın kız arkadasım nıkah sahıdı olarak benı yapacak dıye beklerken o ıs arkadasını tercıh etmıs bugun ogrendım .ıster ıstemez uzuldum .bugun kendısınden ogrendım .ustelık o ıs arkadası arkadasıma cıddı zararlar verdı .hatta damat; o kızı bırakın nıkah sahıdı dugunde bıle gormek ıstemıyordu .cunku bunların ayrılıkların da o kısı damadın onurunu zedeleyecek bırsey yapmıstı herneyse ...
bu ara da damat da arkadasım olur .
nıkah sahıdı ben olacagım dıye beklerken ıs arkadası olması benı cok uzdu .gereksız yere mı alınganlık yapıyorum bılmıyorum ama cok kırıldım :(
bugun arkadasım kendısı soyledı benı kırıldıgımı anladı ustune bır de '' kırılmadın degıl mı sen de benım en yakınımda olacaksın gelınlıgımın kuyrugunu tutacaksın'' dedı .saka gıbı .gelınlıgın kuyrugunu benım bıldıgım kucuk cocuklar tutat yaa neyse deyıp gecıstrdım .
bır de bana evlılık haberını verırken ısmarlama hedıye verıyordu.o'na ekmek kızartma makınesı alacakmısım bı o eksıkmıs .
bu hafta sonu gelınlık modellerıne bakmaya gıdecegız.ama ne bakmak ıstıyorum, ne ekmek kızartma makınesı almak ıstıyorum, nede o dugune katılmak ....
kızlar sızce gereksız yere mı alınganlık yapıyorum ?

kırılmakta çok haklısın.biz sevdiklerimize konum verirken hayatımızda genelde en önleri veriyoruz ancak sıra bize gelince arka sıralarda figüran modunda oynatılıyoruz ! ben olsam acaip bozulurdum ancak yalnız bırakma yine de ... kırgınlığını da belli et bence ... istediği şeyi de al en azından ne alacağım derdinden kurtulursun :D

BENCE BÖYLE SEYLER ICIN KIRILMAYA GEREK YOK.
BENDE EVLENECEGIM ZAMAN ( ALLAH KISMET EDERSE ) EN YAKIN ARKADASIMI SAHIT YAPMAYI DÜSÜNMÜYORUM.
EN YAKIN ARKADASIM OLABILIR, AMA BU DEMEK DEGILDIRKI HERZAMAN HERYERDE O OLACAK.
SIZ EVLENECEGINIZ ZAMAN BELKI SIZDE BASKASNI DÜSÜNECEKSINIZ, BELKI SIMDI ÖYLE DÜSÜNMÜYORSUNUZ AMA O ZAMAN DEGISEBILIR.

herkes özgürdür bence bu konuda, kimsenin kimseye kirilmaya hakki yok ve en mutlu günlerinde huzursuzluga gerek yok diye düsünüyorum.

kararsızlığını anlıyorum canım suan 4 senedir tanıdıgım bir arkadaşım yani kardeşliğim var . onla bizde çok hayal kurarız :) nikah şahidi olsun herşeyinde ben olmak istiyorum düğününü kusursuz hale getirmek istiyorum . kuyruk tutmak falan bana göre küçümseme durumu gibi geldi bana yanii beni bırakıp baskasını nikah şahidi yapsa kardeşim bu mümkün değilde :D :D kabullenemem ya :/ kötü bir durumdasın valla allah yardımcın olsun en azından sipariş verir gibi tost makinesi dememesi lazım yada ne biliyim kuyrugumu tutucaksın bende cok kızardım doğrusu kızmakta haklısın tatlım sen sıkma canını o hatasını anlasınnn O_O

Son düzenleme:
Sashamia çok haklısın çok.
Ya bazen ateşe körükle gidiyormuşum gibi mesajlar atıyorum,yatırştırmak yerine evet haklısın,haklı davanda devam et vs şeyler yazıyorum :))Empati kurmaya çalışıyorum ve ilk ne hissediyorsam onu yazıyorum.

Back
X