nikah ya da düğün.Aileler arasında kaldik yardimm

Bizim tarafta oynayan kimse yok.Gercekte bir kişi bile sayamayiz.Anne tarafım ve baba tarafimda muhafazakar insanlar var.Yani sorun olur açıkçası.Benim istediğim nikah sonrasi belirledigimiz kisiler ile eglence +yemek

neden ikisini birden yapmıyorsunuz?
yani iki aileye de saygı göstermek lazım, iki ailenin de çocuğu evleniyor
nikah yapın, sizin muhafazakar kesim gelsin, oynamasın, içki içmesin
düğün yapın, nişanlınızın tarafı gelsin, sizin taraftan da isteyen gelsin
bu hiç de zor değil ki

nikah davetiyesinde
nikah şu gün şu saat
düğün şu gün şu saat yazın olsun bitsin
dileyen dilediğine gelsin

bu hiç de zor değil ki

nikah davetiyesinde
nikah şu gün şu saat

Kesinlikle süper bi plan :D Sonuçta düğün geleneği olan insanlar için de oğullarını düğün yapmadan evlendirmek çok sönük hatta üzücü kalır. O tarafla da empati yapmak lazım..

sizin iş yas basta evlenmle kararı almıycaktınız sahsen bende anne olsan o kada rkısının dügününe gitmisim anlı sanlı davullu zurnalı bi dügün yapmak isterdim yani ona görede kız yada damat olması gerek bu yüzden her zaman derim bilmedigin otla poponu silmiycen herkez kendi yöresiyle evlensinn

Kultur farki benim de dikkatimi cekti. Bir nikah/dugun meselesinde bile bu kadar cekisme oluyorsa, "bu is biter"lere kadar gidiyorsa olay, evliliginiz suresince nasil yasayacaksiniz ki. Kultur farki evliliklerde cok buyuk sorun olabiliyor. Daha evliligin nasil olacagini bile asamamissiniz, ilerisini dusunemiyorum.

bu hiç de zor değil ki

nikah davetiyesinde
nikah şu gün şu saat
Cok guzel fikir bunu bir degerlendirelim teşekkürler canım

Kultur farki benim de dikkatimi cekti. Bir nikah/dugun meselesinde bile bu kadar cekisme oluyorsa, "bu is biter"lere kadar gidiyorsa olay, evliliginiz suresince nasil yasayacaksiniz ki. Kultur farki evliliklerde cok buyuk sorun olabiliyor. Daha evliligin nasil olacagini bile asamamissiniz, ilerisini dusunemiyorum.
Kültür farki yok.aksine ailelerimiz ayni.Muhafazakarlik her iki tarafta da var.Ama düğün konusunda aşırı hassaslar.Bunun nedenini anlayamiyorum.En son yaptiklari düğüne annesi söyledi 1300 kişi gelmiş.Biz kalabaligiz yapmamiz lazim olacak edecek diyorlar.Onun dışında çok iyiyiz aileler olarak

Kültür farki yok.aksine ailelerimiz ayni.Muhafazakarlik her iki tarafta da var.Ama düğün konusunda aşırı hassaslar.Bunun nedenini anlayamiyorum.En son yaptiklari düğüne annesi söyledi 1300 kişi gelmiş.Biz kalabaligiz yapmamiz lazim olacak edecek diyorlar.Onun dışında çok iyiyiz aileler olarak
'bu is biter' rest ve kustahligini nasil acikliyosun?

Back
X