Nikahıma 5 gün kala nişan atıldı

Size aileniz içinde aşağılayıcı konuşmalar yapan sizi her yerden engelleyen sizi çevrenize karşı mahcup zor duruma koyan terk eden adam için değermi?hadi diyelim evlendiniz hep derler ya aynı yatağa girince herşey düzelir yok öyle bisey hayal, adamın size hiç saygısı yok evlenince bu konular hep konuşulacak hakarete belkide sıze şiddet uygulanacak, bence hiç mahcubiyet hissine kapılmayın hayat sizin kötü bisey yapmadınız size değer veren birini bulun hakkettiğiniz saygıyı ve mutluluğu yaşayın:)

Altında başka bir sebep olabilir mi? Yani hiç planda yokken çat diye ayrılmak biraz garip belki hayatında başkası vardır Veya ne bileyim serseri bir tipse başı beladadır falan çok garip insanlar var psikolojik sorunları da olabilir benim eski sözlüm de aynısını yaptı birden durduk yere saçma sapan şeyler söyleyip ayrıldı üstelik iftiralar da attı sonradan kafasının gidik olduğunu öğrendik belki madde falan kullanıyordur yaşadığınız durum çok zor ama uzun vadede siz her halükarda kurtulmuşsunuz bence.
Unutmayın bugün en kötü günleriniz zamanla bu acı hafifleyecek

Merhaba kızlar , benim 10 aylık bir nişanlılık sürecim oldu. Aslında cok güzel ilişki yaşadık hersey rüya gibiydi istediğimiz herseyi yaşıyorduk. Kapadokya’larda evlenme teklifi gibi :KK43: nişanlılık dönemimizde bazen cok cok iyi anlaşıp bazen de asla anlaşamayıp sürekli kavga ediyorduk bazen her hafta oluyırdu bu ne o alttan alıyordu ne ben ama her kavgadan sonra ben hemen pişman oluyordum ve barışmak için konuşup çaba sarf ediyordum o da cok inattı bi kavgayı 10 gün uzattığı da oluyordu daha tekrarlanmasın diye böyle yaptığını söylüyordu. O da beni seviyordu eminim ama çevresinde yada ailesinde bi yanlış bişe olduğu zaman bunu dile getirdiğim de asla kabullenmiyordu haklı olsam bile asla laf söyletmiyordu ben onu tutarım seni atarım diyordu ( onu dedigim ailesinden herhangi biri ) kavgaların çoğu benden çıksa bile ben onu hayatımın merkezine koymuş çoktan ailem gibi görmüştüm bile bütün hayallerim onunlaydı biz eşyalarımızı evimizi herseyimizi kendimiz beğenerek aldık iki ailede asla karışmadı hepsi hep fazlasını yaptılar bizim için ta ki ikimizde işten düğün iznine çıktıktan sonra benim ceyizlerimi almaya gelecekleri günün gecesi nişanlım olacak kişi bian da patlama yaşadı sen bunu yaptın sen sunu yaptın bağırmalar çağırmalar ben sakinleşsin diye alttan aldım cümkü olay kötüye gitmesin günümüz mahvolmasın diye ama o asla sakinleşmedi ve yarın ne olacak göreceksin dedi bana ertesi gün annesini teyzesini alıp bize dahi çıkmayıp teyzemde toplanmak istedi orda herkesin içinde bütün kavgalarımızı herseyimizi anlattı ( adam bayramlarda arabasına attığı benzinin bile lafını yaptı neymiş gazı bile arıyormuş benim çevremi gezdiği zaman , neymiş her istediğim oluyırmus ) ve defolup gitti o günün akşamı instgramdan düğünün iptal olduğunu yazdı ve heryerden engelledi beni. ( evimiz , eşyalarımız , perdeler , beyaz eşyalar , davetiyeler hazırdı ) Ben yine durumu düzeltmek istedim ona cok ulaşmak istedim ama kararım net diyip durdu çevreme. O kadar cok acı cekiyorum ki bi daha nasıl hayatıma devam edeceğim ? Nasıl düğün izni aldığım işime bekar şekilde döneceğim ? Nasıl herkese tek tek anlatmaya çalışacağım ? her gece rüyamda onu görüyorum ben bunu nasıl atlatıp başkasıyla tekrar yuva kurma hayali yaşayacağım ? Hayal bile kurmak istemiyorum beni cok yıktı ama ben asla bu acıyı ona yaşatmazdım :KK43:
Haberin yok kurtulmuşsun.Bastan yapması kârına olmuş.Disarida ne adamlar var Allah aşkına Tripkolik tiplerle her şeyin lafıni yapan tiplerle hayat mı geçer?3 gün konuşulur sonra unutulur merak etme.Hem adam baştan seninle yapamacağını anlamış.Usteleyip gururunu ezdirme.Adamin gözünde çok cirkinlesirsin bak

Back
X