Elektronik Ev Aletleri nikon d90 hakkında bilgi

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar nikon d90 almak istiyorum ancak benim profesyonel makinalar hakkında pek bilgim demiyim hiç yok lens miş vs. ve internetten baktımda fiyatlarındada oldkça değişimler var kimi yerde 2 500 kimi yer 2 200 bu şekilde değişmekte lütfen ilgili arkadaşla fikirlerini söylemekten çekinmesin

ben kullanıyorum.Bi yerde 2200 bi yerde 2500 se mutlaka önemli farklar var demektir.ben 2700 aldım.!8-105 mm lens var vr yani titreşim önleyici.Bu arada makina maşallah on numara mutlaka almalısın:)

site farklılıkları garantı kapsamlarından dolayı olabılır
spot urun yada teshır olmamasına dıkkat edın ıletısem muhakkak gecıp sorun...

profesyonel bir makine ama bence d90 kullanacağına gidip d7000 veya d5100 filan alsan daha iyi olur model farklılığı var ve söylediklerim daha genç makineler

fiyat farkı büyük ihtimal lensinden kaynaklanıyordur. vr ya da dx lenslerini kontrol etmeni öneririm gerçi konu açılalı çok olmuş vr titreşim önleyici olduğundan dolayı artı fiyat ekleniyor ama işinize yarar alıyorsanız bence vr olanı almalısınız.

nikon d90 çok iyi bir makinedir..temiz ikinci el de alabilirsiniz..nikon klasiklerindendir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…