• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nilpery'nin Diyet Günlüğü

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
Sabah 06:00 ^da ayaktaydım ...
Dukan diyetine karar vermemiştim :D
Bir adet yeşil elma yedim...
İki adet kayısı
12:00: yulaf kepeği bir bucuk yemek kaşıgı süt ile
bol bol su içtim...
15:00:bir adet yumurta sarısı ile bir adet soğanı buharıyla baharatlar ile pişirdim .Yanına iki çorba kaşıgı yulaf kepeği bu sefer yoğurt ile yedimmm :) :)
suan gayet iyiyim tokum akşamı su ile geçirmeyi planlıorum bol buzlu su ile :) :)

nişanlım formunu korumak için yapıyor onun listesini de ben yapıorum onun ki ayrıydı ...
Kilom 60 hedefim eski kiloma 45 sporumuda akşam yapıcam ardından soğuk bir duşa giricem 100 caloride oradan yakmayı planlıorum :) :36::36::36::36:

wayyyy melezz diyete baslamıs ben karatay takılıyorum cnm :D

aynennn :D :D bombaa gibii geldi bu diett banaa :D :d bir kereye mahsus ama bölee devam etcem üç beyazı çıkardım hayatımdan :D :d .D karataya da bir göz atımm heheeheheh

En kısa zamanda verirsin umarım canım.. Soğuk duş alınca da kalori mi yakılıyor? Bilmiyordum.

En kısa zamanda verirsin umarım canım.. Soğuk duş alınca da kalori mi yakılıyor? Bilmiyordum.

inş cnm :) :27: evet soğuk duş özellikle boyun bölgene gögüs kısmına yaptıgında damarlara nufuz ediyor ve en az 100 calori gidiyomuş :D

ben sana dukanı değilde karatayı öneriyorum kendim yaptığım icin :D

Persembe 19:07:2012
sabah kalkar kalkmaz :D dayanamadım karpuz ve iki adet kayısı yedim umarım kılo vermemde bir sıkıntı olmaz

ardından öğle yemeğinde üç kayısı içine koydugum yulaf kepeğimiğimi edim (yagsız süt ile )

ara öğün:bir fincan sekersiz türk kahvemi içtim bu artık rtüel haline geldi hergün bir adet kahve içiyorummm kahvesiz yasayamam herhalde:3::3::3::3:

akşam ise 2 dilim karpuz ile peynir kutusu kadar beyaz peynirimi yedim

bol bol içmeye devam :) ikinci günüm de gayet kolay geçti
ilk evremin bitmesine ve sebze yememe üç gün kaldı :) ve bir kilo vermiş durumdayım <3

kocaman karatay diyeti diye sayfa var gir kendin oku alallalaal :D:D daha kolay her şeyden yiyebliyorsun kasmadan :D

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

Back
X