Nimet atilmaz

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Slm kizlar.malumunuz bayram yaklasiyo ve buzlugu temizledim etlere yer acayim diye.misafirden artan bi poset kadar sigara boregi kalmisdi ici lorlu.onu buzluga koymustum zebil olmasin diye.cikardim iste azonce.sagolsun bu boregi islerim yetismeyince esim sarmisti ama sosunu az surmus olacakki sert olmus.ne atmaya kiyabildim nede yiyebildim:)dursun bakalim deyip buzluga koymustum.napim napim dusundum rondodan gecirdim sigara boreklerini galeta unu gibi oldu ama icinde lorda varya.simdi sitenin hamarat bayanlarindan nasil ve nerde kullanabilirim fikirlerinizi paylasirmisiniz benimle.simdiden iyi bayramlar herkese...

Slm kizlar.malumunuz bayram yaklasiyo ve buzlugu temizledim etlere yer acayim diye.misafirden artan bi poset kadar sigara boregi kalmisdi ici lorlu.onu buzluga koymustum zebil olmasin diye.cikardim iste azonce.sagolsun bu boregi islerim yetismeyince esim sarmisti ama sosunu az surmus olacakki sert olmus.ne atmaya kiyabildim nede yiyebildim:)dursun bakalim deyip buzluga koymustum.napim napim dusundum rondodan gecirdim sigara boreklerini galeta unu gibi oldu ama icinde lorda varya.simdi sitenin hamarat bayanlarindan nasil ve nerde kullanabilirim fikirlerinizi paylasirmisiniz benimle.simdiden iyi bayramlar herkese...
Rondodan geçirmeden sorsaydın keşke. Buzlu buzlu suda bekletip pişirsen çıtır çıtır olurdu.

Ben genelde atıyorum . Çöplüğe gidince hayvanlara ninet oluyordur
Çöplükte hayvanlara yem olmuyor çünkü çöpler sıkı sıkı bağlanıyor Ve hayvanlar açamıyor bir de her şey karışıyor.
En iyisi açık halde çöpün yanına koymak ya da cama koymak.

Islatıp pencere önüne koyun.
Kuşlar yer.
Ben bayat ekmeklerimi, artan pilavları öyle yapıyorum.
Bir gün kuşların kavgasına bile şahit oldum videoya çektim , nasılda yarışıyorlar yemek için :KK72:
Dogrudur canim ne guzel.ben daha cok farkli bi yemek daha cikarmi cabasi icine giriyorum.mesela pilavi ikinci gun yemeyiz onu yumruk buyuklugunde posetlere koyar buzluga sonra yayla corbasinda kullanirim.artan ekmekleride bayatlamissa eger aciga koyup ozellikle kuruturumki kofte yaparken irmik yada un yerine kullanirim.bu boregide yine boyle degerlendireyim dedim ama icinin loru beni dusundurdu

Pane harcı olur cidden, tavuğa yakışır gibi geldi özellikle, cordon blue'da da peynir oluyor ya lor sorun olmaz o yüzden. belki tarhana çorbasına birkaç kaşık koyabilirsiniz normalden çok su koyup. Ama içinde dondurup çözdürdüğünüz peynir olduğu için bekletmeden kullanmanız gerek her şekilde . Saklayabileceğiniz birşey değil. Hayvanlar gerçekten herşeyi yiyor hiçbirşey ziyan olmuyor, kuşların kirpilerin löpür löpür hamurişi götürdüğünü gördüm kaçkere ama rondodan geçirdiyseniz kuşlar için çok küçülmüş olabilir, ve muhtemelen böcekleri çeker koyduğunuz yere. Kullanmayacağınız miktarı boş saksıda toprakla karıştırıp üzerine tekrar temiz toprak koyup kompost gübre yapmayı deneyebilirsiniz çiçekleriniz varsa.

Back
X