Nimet atilmaz

Islatıp pencere önüne koyun.
Kuşlar yer.
Ben bayat ekmeklerimi, artan pilavları öyle yapıyorum.
Bir gün kuşların kavgasına bile şahit oldum videoya çektim , nasılda yarışıyorlar yemek için :KK72:
Çok pislemiyorlar mı camları yahu:( ben de dediğiniz gibi yapıyordum ama camım sürekli yağlanıyor( sanırım kanatlarında yağ tabakası var emin değilim) ve yerken bir yandan da kaka yapıyorlR vazgeçtim bir süre sonra

Camin kenarina koyunca alttaki komsuya kirpinti ve kus diskisi olarak donuyorsa lutfen yapmayin. Lutfen baskalari da yapmasin. İyilik yaparken baskasina zarar vermemek lazim

Çok pislemiyorlar mı camları yahu:KK43: ben de dediğiniz gibi yapıyordum ama camım sürekli yağlanıyor( sanırım kanatlarında yağ tabakası var emin değilim) ve yerken bir yandan da kaka yapıyorlR vazgeçtim bir süre sonra
Valla ben önemsemiyorum. Sık kullanmadığım küçük bir odam var onun camından veriyorum.
Karınlarının doyması yeterli benim için, temizlenir mühim değil.

Arkadaşlar çöpün yanına koyun bi kap su biraz artık yiyecek ille
Cam kenarı olacak değil yaEn Büyük KK

Ooo kizlar ne kaynatmisiniz okadar...kimi tarif vermis kimi cimri demis kimi hayvansever ol demis kimide tovbe yarabbi kayip araniyor sanmis filan.bi arkadasimda bayramda eti dolaba koyar kemik dagitir deyip geyik yapmis sanirim:) her turlu fikre dusunceye acigim.iyide olsa kotude olsa tesekkur ederim fikirleriniz icin.

rondoya atmadan önce sorsaydınız daha yararlı bilgiler verebilirdik. Mesela tekrar sert olduğunda, sos hazırlayıp sosa batırıp, galeta ununa batırıp fırınlayabilirsiniz. (sosu az gelmese de yapabilirsiniz) şahane oluyor .

Islatıp bir dondurma kabına koyup çöpün yanına koyun. Kedi köpekler yer hayrınız olur.

Back
X