Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım zaten genelde bu testlerin çoğunda yanılma oluyor ama en güvenilir testler miratech awox laboquik ve predector dur alirsan bunlardan al tekrarla burda paylasMerhaba kızlar bugün adetime tam 2 gün var sabah nımo marka erken gebelik testi yaptım tüm hamılelık belirtilerini yasıyorum ama psıkolojıkte oldugunu bılıyorum sizce yanılma olur mu?
Canım zaten genelde bu testlerin çoğunda yanılma oluyor ama en güvenilir testler miratech awox laboquik ve predector dur alirsan bunlardan al tekrarla burda paylaş
İnşallah senin ki bebistir ben nimo ile yaptım bebetime ile yaptım confort ile yaptım negatifdi tabi ozamaan testleri bitiridim albi aldım kaset test ondan silik çizgi çıktı hamileydim beta farklı markalarla dene cnmMerhaba kızlar bugün adetime tam 2 gün var sabah nımo marka erken gebelik testi yaptım tüm hamılelık belirtilerini yasıyorum ama psıkolojıkte oldugunu bılıyorum sizce yanılma olur mu?
Merhaba belirtileriniz nelerdi acaba ve ne zaman yaptınız testiniziİnşallah senin ki bebistir ben nimo ile yaptım bebetime ile yaptım confort ile yaptım negatifdi tabi ozamaan testleri bitiridim albi aldım kaset test ondan silik çizgi çıktı hamileydim beta farklı markalarla dene cnm
Kasık ağrısı ara ara keskin sol kasık ağrım vardı bıçak batması gibi sırt ağrım bel ağrım vardı yürüdükçe daha çok agriridi o şekilde 3 gün gecikme oldu o şekilde yaptımMerhaba belirtileriniz nelerdi acaba ve ne zaman yaptınız testinizi
Kan verin vermediniz mi henüzKasık ağrısı ara ara keskin sol kasık ağrım vardı bıçak batması gibi sırt ağrım bel ağrım vardı yürüdükçe daha çok agriridi o şekilde 3 gün gecikme oldu o şekilde yaptım
Verdim cnm hamileyimKan verin vermediniz mi henüz
Kaç gün kala yapmıştın canım benim 2 gün kala yapmıştımİnşallah senin ki bebistir ben nimo ile yaptım bebetime ile yaptım confort ile yaptım negatifdi tabi ozamaan testleri bitiridim albi aldım kaset test ondan silik çizgi çıktı hamileydim beta farklı markalarla dene cnm
1 gün gedikmede varla yok arası bir çizgi idi yok bile diyebilirimKaç gün kala yapmıştın canım benim 2 gün kala yapmıştım
Canım ben sımdı 2 gün kala tertemiz nimo erken testle negatif cıktı ama bariz gebelık belirtileri yaşıyorum sol kasıgımda batmalar var karnkma vuruyor agrı gecıyor rahim ağzında da sancı oluyor ama adet olucak gibiyim de en iyisi geçmesini beklıyım öyle yapıyımKasık ağrısı ara ara keskin sol kasık ağrım vardı bıçak batması gibi sırt ağrım bel ağrım vardı yürüdükçe daha çok agriridi o şekilde 3 gün gecikme oldu o şekilde yaptım
Aynen gecikme bekle cnm benimde 5 gün kala başladı ağrılarım vs varsa çıkıyor zaten benim geç döllenme olduCanım ben sımdı 2 gün kala tertemiz nimo erken testle negatif cıktı ama bariz gebelık belirtileri yaşıyorum sol kasıgımda batmalar var karnkma vuruyor agrı gecıyor rahim ağzında da sancı oluyor ama adet olucak gibiyim de en iyisi geçmesini beklıyım öyle yapıyım
Hayırlısı olsun inşallahVerdim cnm hamileyim
Kasik ağrısı sızlama gibi sol kasıkta keskin bicak batmalari bel ağrısı sırt ağrım vardiHayırlısı olsun inşallahbelirtileriniz nelerdi