• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nimo erken gebelik testi

mlskya46

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Kızlar merhaba adetime 1 hafta kala bugün nimo erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı tek belirtim sol tarafımdaki kasık agrımdı ondan şüphelenerek yaptım internettende nimo erken gebelik testinin yanlış pozitif verdiği yazıyor bilenler yoruma gelebilir mi

Eklentiler

• IMG_0084.webp
    IMG_0084.webp
    82,5 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_0086.webp
    IMG_0086.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 224
Üzülerek söylüyorum reglinize bir hafta kala sonuç vermesi bile hatalı bence çok erken bu marka beni yanılttı daha güvenilir marka ile adet gününde testi tekrar edin

Kızlar merhaba adetime 1 hafta kala bugün nimo erken gebelik testi yaptım bu şekilde çıktı tek belirtim sol tarafımdaki kasık agrımdı ondan şüphelenerek yaptım internettende nimo erken gebelik testinin yanlış pozitif verdiği yazıyor bilenler yoruma gelebilir mi
Bende yaşadım defalarca kez hep yalancı pozitif

Yumurtlamadan kaç gün sonra yapmış oluyorsunuz testlerde 12-13 gün sonra çıkıyor diyorlar

Merhaba, kan verdiniz mi sonuç ne çıktı acaba?

Sonuç ne çıktı acaba

merhaba arkadaşlar öncelikle ben bir vajinusmus hastasıydım ilişki yaşayamıyordum sürekli deniyorduk olmuyordu bu ay reglim bittikten 2 gün sonra denedik ve başardım atlatmayı. Yaşadığım ilişki üstünden 3 gün geçti ve sol kasığımda ara ara kramplar giriyor özellikle sabah saatleri ve akşam yattığımda mide bulantım oluyor yani reglden sonra ki ilişkide hemen tutmaz biliyorum ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı bugün test aldım yaptım negatif ve bişey dikkatimi çekti idrarımda küçük beyaz tortular vardı göğüslerimde herhangi bir hassasiyet yok acaba üşüttümmü diye düşünüyorum ama kafam çok karışık ne yapmalıyım sizce daha önce başına böyle belirtiler gelen oldu mu

Predictor markayla da deneyin en güvenilir olanlardan biridir umarım gönlünüzce olur 🦋

Back
X