Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi beni çok daha koyu bir çizgi ile yanılttı yalancı çıkardı bulabilirseniz awox laboquick falan bulup sabah ilk idrar ile deneyin yada yarın kan verin regl gününüz gelmiş zatenEki Görüntüle 3584373 Eki Görüntüle 3584374 Eki Görüntüle 3584375 kızlar selam bugün adet günüm eczanede sadece nimo marka vardı duymamıştım aldıktan sonra araştırdım çok yalancı pozitif gören olmuş bugün adet günüm daha olmadım belim koparcasına ağrıyor özellikle sol tarafım sizce ne yapmalıyım böyle silik çizgi ile gebeliğini öğrenenler oldu mu ne zaman kan vereyim
Merhaba nimo marka yanilttimi sizi yoksa doğrumuyduEki Görüntüle 3584666 İnternetten sipariş ettim test onu bekliyorum daha adet olmadım ama siliklik görüyorum ben ya inşallah vardır![]()
Maalesef yanılttı birçok markaMerhaba nimo marka yanilttimi sizi yoksa doğrumuydu
ÜzüldümMaalesef yanılttı birçok marka
Herkeste yanıltacak diye birşey yok ama sizin fotoğraf varsa bakabilirimÜzüldümbende nimo marka test yaptım pozitif çıktı benimde inancım kalmadı artık buradaki nimo marka hakkında ki yorumları okuyunca hiç kalmadı inancım
Herkeste yanıltacak diye birşey yok ama sizin fotoğraf varsa bakabilirim
İlk 5 dakika da çıktı ama uzun süre beklemedimBöyle gri çizgi olunca kuruma çizgisi felan diyorlar bende de bariz böyle çizgi çıkmıştı başka testlerde
Yumurtlama tarihimin üzerinden 12 gün geçti 2 gün sonra regli tarihimSon adet tarihini nedir kaç gün geciktiniz
Şuan olsa bile silik çıkardı zaten başka bi testle tekrarlayın benceYumurtlama tarihimin üzerinden 12 gün geçti 2 gün sonra regli tarihim
Sabah ilk idrarla tekrar yaptım elimde nimo marka vardı silik bile çıkmadı test yanılttı beniŞuan olsa bile silik çıkardı zaten başka bi testle tekrarlayın bence
Fotoyu eklememişsinizMerhaba arkadaşlar Ovulasyon testi ile gebelık çıkıyormuş evde test yok Ovulasyon testi ile yaptım resimdeki gibi çıktı acaba hamile miyim 9 gün var adete