- 20 Mart 2025
- 23
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi durdaneggbkn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 3636766 Kızlar adetimden 6 gün önce kahverengi akıntı geldi 2 gün sürdü 3. Gün hiç akıntı gelmedi yerleş e olabilir mi diye düşünü 4. Gün yani bugün test yaptım bu şekilde çıktı Nimo erken gebelik ve albi kaset test erken gebelik testi ilk saniyelerde çıktı albi de beş dk sonra çok silik çıktı hemen gittim kan verdim eve geldim damla şeklinde yine kahverengi akıntı gelmiş sizce gebelik olabilir mi sonucum yarın çıkacak heyecan yaptım biraz yardımcı olabilir misiniz
Teşekkür ederim ayy inşallah öyledir :)erken gebelik testinde çizgi görüyorum da kaset testte çıkmaması normal erken olduğu için. adet günü yine tekrarlayın ama bence hamilesiniz :)
Sonucunuz ne acebaTeşekkür ederim ayy inşallah öyledir :)![]()
son durum nedir suan sizde bilmiyorum ama kahverengi lekelenme kimyasal gebelikte olabiliyor bende öyle olmustuEki Görüntüle 3636766 Kızlar adetimden 6 gün önce kahverengi akıntı geldi 2 gün sürdü 3. Gün hiç akıntı gelmedi yerleş e olabilir mi diye düşünü 4. Gün yani bugün test yaptım bu şekilde çıktı Nimo erken gebelik ve albi kaset test erken gebelik testi ilk saniyelerde çıktı albi de beş dk sonra çok silik çıktı hemen gittim kan verdim eve geldim damla şeklinde yine kahverengi akıntı gelmiş sizce gebelik olabilir mi sonucum yarın çıkacak heyecan yaptım biraz yardımcı olabilir misiniz
Sonucunuz ne çıktı acaba aynısı bende oldu bence bugün kan verdim bekliyorum yarın çıkacakEki Görüntüle 3636766 Kızlar adetimden 6 gün önce kahverengi akıntı geldi 2 gün sürdü 3. Gün hiç akıntı gelmedi yerleş e olabilir mi diye düşünü 4. Gün yani bugün test yaptım bu şekilde çıktı Nimo erken gebelik ve albi kaset test erken gebelik testi ilk saniyelerde çıktı albi de beş dk sonra çok silik çıktı hemen gittim kan verdim eve geldim damla şeklinde yine kahverengi akıntı gelmiş sizce gebelik olabilir mi sonucum yarın çıkacak heyecan yaptım biraz yardımcı olabilir misiniz
Merhaba bana da baksan pozitf mi kuruma cizgisi mi bende hemen çıktı ilk 5 dk bile dolmadanerken gebelik testinde çizgi görüyorum da kaset testte çıkmaması normal erken olduğu için. adet günü yine tekrarlayın ama bence hamilesiniz :)
İlk 5 dk da ciktiysa kuruma degildir markasi ne?Kimse yokmuu
Nimoİlk 5 dk da ciktiysa kuruma degildir markasi ne?
Eger varsa tekrarlayabilir misiniz? Adetinize ne kadar vardi?
15 günEger varsa tekrarlayabilir misiniz? Adetinize ne kadar vardi?
15 gün
Banada aynısı oldu 3 ay önce düşük yaptım ve bir hafta dir mide bulantılarım vardı test yaptım silik çizik çıktı ama adet gördüm bende anliyamadimMerhaba bana da baksan pozitf mi kuruma cizgisi mi bende hemen çıktı ilk 5 dk bile dolmadan
Maalesef gebelik yoktu zaten kahverengi akıntı sonrasında söküldü ve regl oldumSonucunuz ne çıktı acaba aynısı bende oldu bence bugün kan verdim bekliyorum yarın çıkacak
Bu ay duphaston kullandım çok ümitliydim ama dün regl oldum sanırım akıntı şeklinde az olsa da kanamam var yinede test yaptım bugün bu şekilde çıktı yarın randevum var yerleşme kanamasıdır inşallah