Nimo gebelik testi

mlksmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
6
1
1
26
Arkadaşlar merhaba, sat 25 mayıstı ve haziranda 4 gün gecikince nimo hızlı test yaptım ilk silik çizgi çıkmıştı ama saniyeler içinde. Sabahına tekrar aynı marka test yaptım daha belirgin çıktı çizgiler farklı marka denedim sonuç negatifti gecikmemin 6. Gününde kan tahlili verdim ve betam 0.9 çıktı bugün 7. Gün ve çok hafif sancı ve hafif kanamam başladı. Korkmalımıyım başına böyle bir durum gelen oldumu acaba. Hamilelik sevinci yaşarken şuan eşimde bende çok üzgünüz.

Eklentiler

• IMG_3872.webp
    IMG_3872.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar merhaba, sat 25 mayıstı ve haziranda 4 gün gecikince nimo hızlı test yaptım ilk silik çizgi çıkmıştı ama saniyeler içinde. Sabahına tekrar aynı marka test yaptım daha belirgin çıktı çizgiler farklı marka denedim sonuç negatifti gecikmemin 6. Gününde kan tahlili verdim ve betam 0.9 çıktı bugün 7. Gün ve çok hafif sancı ve hafif kanamam başladı. Korkmalımıyım başına böyle bir durum gelen oldumu acaba. Hamilelik sevinci yaşarken şuan eşimde bende çok üzgünüz.
bazen testler bu denli yanıltıcı oluyor kan testi de negatif çıkmış kanamanız da olmuş üzülmeyin bu ay olmadı belki ama gelecek ay için güzel haberi alırsınız inşallah

Başka bir markayla tekrar deneseydiniz testi

bazen testler bu denli yanıltıcı oluyor kan testi de negatif çıkmış kanamanız da olmuş üzülmeyin bu ay olmadı belki ama gelecek ay için güzel haberi

bazen testler bu denli yanıltıcı oluyor kan testi de negatif çıkmış kanamanız da olmuş üzülmeyin bu ay olmadı belki ama gelecek ay için güzel haberi alırsınız inşallah
İnşallah 🙏🏻

Kızlar benim bugün regli günüm predictor ve Nimo yaptım nimoda ilk saniyede çizgi çıktı predictprde çıplak gözle gördüğüm çok Silik çizgi çıktı burada gözükmez büyük ihtimalle nimo testte çıkıp gebelik öğrenen var mı

Eklentiler

• d996cf7c-2ad8-4448-a545-d68c9af235c0.webp
    d996cf7c-2ad8-4448-a545-d68c9af235c0.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9255.webp
    IMG_9255.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba test yanlış olabilir veya kimyasal gebelik olabilir çok geçmiş olsun en kısa zamanda bebek haberi almanız dileğiyle 💐

Back
X