Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle düşünüyorum ama daha yaptığım gibi bu çizgi olmustu üstünden çok zaman geçmeden yaniKuruma çizgisi bu ama bu test çok yalanci pozitif veriyor
Kuruma çizgisi hemen çıkmaz ilk 5 dakikada falan çıktıysa kan verin en iyisi böyle idrar testleriyle uğraşmayınBu testi de az önce yaptım yaptığım gibi bu çizgi çıktı kuruma çizgisi hemen olur mu ki
Dimi kaset test yaptım sonra onda hiç bişey çıkmadı karar veremedim pazartesi kan testi vericemKuruma çizgisi hemen çıkmaz ilk 5 dakikada falan çıktıysa kan verin en iyisi böyle idrar testleriyle uğraşmayın
bu berbat teste sakın sakın inanmayınKızlar 45 50 günlük bir döngüm var en son tarihim 5 temmuz 5 Ağustos'ta kan testi yaptım negatif çıktı bugün akşamüstü bu testi yaptım böyle çıktı
Benim de bı kere ona benzer bı olay oldu o yüzden bende inanamıyorum bu testlere ama adetim düzenli değil her ay kan tahlili vermeye gitmeye çekiniyorum istemsizcebu berbat teste sakın sakın inanmayın
adetime bir gün varken bu testi yaptım T çizgisi c'den önce resmen belirdi kıpkırmızı pozitif de sonuç ertesi gün reglim oldu
ve üstelik eczaneden almıştım sakın bu testte inanmayın
Yani ben nimo kullandım 2 kere kuruma çizgisi bile çıkarmadı bi kan ver bence
Ben hamileliğimi bu testle öğrendim çizgim çıktı kan verdim pozitif geldi. Arada bozul çıkıyor o da size denk gelmiş hepsi yanlış sonuç verecek diye bi şey yokbu berbat teste sakın sakın inanmayın
adetime bir gün varken bu testi yaptım T çizgisi c'den önce resmen belirdi kıpkırmızı pozitif de sonuç ertesi gün reglim oldu
ve üstelik eczaneden almıştım sakın bu testte inanmayın