Nimo gebelik testi

eliiiffle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2025
58
3
1
24
Kızlar 45 50 günlük bir döngüm var en son tarihim 5 temmuz 5 Ağustos'ta kan testi yaptım negatif çıktı bugün akşamüstü bu testi yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 1000034245.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 116
Bu testi de az önce yaptım yaptığım gibi bu çizgi çıktı kuruma çizgisi hemen olur mu ki

Eklentiler

• 1000034357.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar 45 50 günlük bir döngüm var en son tarihim 5 temmuz 5 Ağustos'ta kan testi yaptım negatif çıktı bugün akşamüstü bu testi yaptım böyle çıktı
bu berbat teste sakın sakın inanmayın
adetime bir gün varken bu testi yaptım T çizgisi c'den önce resmen belirdi kıpkırmızı pozitif de sonuç ertesi gün reglim oldu
ve üstelik eczaneden almıştım sakın bu testte inanmayın

Benim de bı kere ona benzer bı olay oldu o yüzden bende inanamıyorum bu testlere ama adetim düzenli değil her ay kan tahlili vermeye gitmeye çekiniyorum istemsizce

Yani ben nimo kullandım 2 kere kuruma çizgisi bile çıkarmadı bi kan ver bence

O testin bendeki yarım saat sonra ki hali buydu salı gününe randevu aldım vericem kismetse

Eklentiler

• 1000034360.webp
    7 KB · Görüntüleme: 63
Ben hamileliğimi bu testle öğrendim çizgim çıktı kan verdim pozitif geldi. Arada bozul çıkıyor o da size denk gelmiş hepsi yanlış sonuç verecek diye bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…