Nipt testi yaptırdım anlayanlar yorumlar mısınız

Bebekim2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2022
16
4
1
35
Nipt testi yaptırdım anlayanlar yorumlar mısınız..

Eklentiler

• IMG_20220610_182426.webp
    61,5 KB · Görüntüleme: 5.809
Teşekkür ediyorum sizde yaptırmışmıydınız? Doğum yaptınız sanırım dimi benim ikili test riskli çıktığı için yaptırdım

Teşekkür ediyorum sizde yaptırmışmıydınız? Doğum yaptınız sanırım dimi benim ikili test riskli çıktığı için yaptırdım
Evet yaptırdım. Benim ikili testim iyi çıkmıştı ama doktor ikiliye pek güvenmiyorum bunu da yaptıralım dedi o nedenle yaptırdım. Sizin de içiniz rahat olsun gayet iyi çıkmış sonuçlarınız. İnşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız

Çok teşekkür ederim inşallah çok duyuyorum nipt yaptırıp"bana sorun yok dendi ama bebeğim de sorun çıktı diye" artık afalladım çok hassaslaştım.. Allah razı olsun.. siz doğum da yapmışsınız en güvenilir bilgi şuan sizde

Nipt testinde böyle bir durum hiç duymadım açıkcası. İkili testte de riskli çıkıp sağ salim doğan bebişleri çok duydum ama. İçiniz rahat olsun inşallah sağlıkla doğacaktır bebeğiniz.

Ben de nipt de hatali sonuc cikacagina inanmiyorum ama onlar da zaten yuzde 99.99 diyor sonuclara. Yani o risk ufak da olsa hep var en garantisi amniyosentezmis ama artik o da bizim aldigimiz bir risk. Ona bakarsak ikili test yuzde 80 lerde o yuzden nipt bence en garantisi ve guvenlisi. Yaptirdim iyi ki yaptirmisim:) hamile kalmadan once bunun icin para biriktirmeli bence insanlar:)

Merhaba sizde de sorun mu çıkmıştı o yüzden mi yaptırdınız acaba?

Merhaba sizde de sorun mu çıkmıştı o yüzden mi yaptırdınız acaba?
Aksine benim ikili testim tertemiz cikmisti bikac kisi de parani sokaga atma bosver demisti ama yuzde 80 nerde yuzde 99 nerde onu riske atamadim. Ha su da var nipt genelde 3 gene bakiyor yani cocukta baska genetik sorunlar da cikabilir ama bunu anlamak icin yapilacak kapsamli bi test de butcemi asardi ve zaten cok agir genetik sorunu olan bir bebek gelisimsel sorunlar da yasar diye dusunerek bari bu konularda icim rahat etsin dedim.

Piyasada fiyatlar oldukça yüksek. 350-400 usd isteyen merkezlerden sonra araştırdıkça yeni bir merkez buldum. Hem ilgilendiler hem de güvenilir sonuç verdiler. Çok şükür arkadaşımın sonucu temiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…