• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niran Ünsal Seda Sayan'a kızdı canlı yayını terk etti

programı izlemedim gördüğüm kadarıyla kim haklı kim haksız bilmiyorum

ancak ahlaksızlık diz boyu

tek bi konuda haklı

isteyen-izleyen kim ????

yazık ediyorsunuz minicik çocuklara

ALLAH hesabını sorsun hepinizden

konu tekrarı..gerekli açıklamayı dıger konuda yaptım..

(kalifiye tv izleyicisi)

Konu tekrarı konu kapatılmıştır diyerek konu silen üyelere ne yapıyoruz biliyor musunuz?

İçeriği geri getirip içerik silmekten banlıyoruz:KK4:

Ayrıca bu bölümdeki konu tekrarı kuralı kaldırıldı. Velev ki konu tekrarı sebebiyle kapatılsa bile içeriği silmeniz yasak.

amine bayram tatilini muneden kapmışın gözün aydın:KK53:........bari memlekete gel de görüsek tatlım....
nasılsa bayram 3.gün göreceğinden geçmiş bayramını kutlarım.....

amine bayram tatilini muneden kapmışın gözün aydın:KK53:........bari memlekete gel de görüsek tatlım....
nasılsa bayram 3.gün göreceğinden geçmiş bayramını kutlarım.....
:KK70::KK70:Sen çok yaşa emi:KK70:
lamelif'le bayramlaşamıyoruz, mapustan çıkınca elimi öper artık, senle bayramlaşalım, hayırlı bayramlar, ailenle sağlıklı hayırlı nice bayramlar dilerim:KK68:

Nice bayramlara bu topikte olan olmayan kk üyelerine sanada mune herkesin bayramı mübarek olsun allahta kabul etsin kurbanlarımızı
:KK70::KK70:Sen çok yaşa emi:KK70:
lamelif'le bayramlaşamıyoruz, mapustan çıkınca elimi öper artık, senle bayramlaşalım, hayırlı bayramlar, ailenle sağlıklı hayırlı nice bayramlar dilerim:KK68:

Abi dediğim adamla öpüştüm diyo düşününce ne kadar itici ve iğrenç geldi bana

bir ara sesleri kapatıldı küfür mü ettiler orda :)) yarın da biz arkadaşız diye poz verirler :)

Seda'yı zaten sevmiyorum da şu Niran'a da iyice bir kıl olma durumum var sıktı artık her yerde bik bik bik konuşup duruyor. Al birini vur ötekine. İkisi de seviyesiz.

Back
X