nisa hastahanesi detaylı ultason!!!

gulcan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
426
0
46
İstanbul
Herkese selamlar.. Nisa hastanesinde asiye hanım gebeliğimi takip ediyor ondan memnunum.. Benden detaylı ultrason istedi reyhan hanım yapacakmış randevu aldım dedim internetten bi bakayım nasıl hakkında fikir edinmek istedim hep olumsuz eleştiriler var kafam çok karıştı gitsem mi bilemiyorum şimdi gidip ona ultrason muayenesi olan var mı acaba ? fikirlerinizi alabilir miyim ?

Herkese selamlar.. Nisa hastanesinde asiye hanım gebeliğimi takip ediyor ondan memnunum.. Benden detaylı ultrason istedi reyhan hanım yapacakmış randevu aldım dedim internetten bi bakayım nasıl hakkında fikir edinmek istedim hep olumsuz eleştiriler var kafam çok karıştı gitsem mi bilemiyorum şimdi gidip ona ultrason muayenesi olan var mı acaba ? fikirlerinizi alabilir miyim ?
canım benım bana da nısa hastanesınde detaylıyı onerdıler ama ben bakırkoyde bı yerde gırdım renklıye cok da guzeldı vallaha cok memnun kaldımmmm :52:

Gebeliğinin kaçıncı haftasında girdin detaylı ultrasona doktorum beni reyhan hanıma yönlendirdi ama çok şikayet var ya onun hakkında o yüzden tedirginim memnun olan yok mu diye meraktaym bende avrasya tamer beye gidicem büyük ihtimal eğer memnun kalan birileri sesini duyurmazsa kafam rahat olsun:49:

selam..
ben medical park'ta kontrollerimi yaptırıyorum doktorum nisa hastanesinde reyhan hanımı tavsiye etti 2.trimestre detaylı ultrason için.memnun kaldım doktorumda sorun olmadığını söyledi inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi :49:

Back
X