nisa hastanesi cocuk doktoru

ben doğumu nisada yaptım memnundum dr dan ancak cocuk dr erhan beye gittik cokda memnun kalmadım,, hem bu yüzden hemde fark almamasından sebep sefaköy medipola gidecm ,, buradan önerisi olan cocuk dr varsa banada söylerdse sevinirim :)

Yenibosna sa fa hastanesinde Zuhal özen var çok iyi bir dr on yıldır tanıyorum iki çocuğumuda ona getirdim hep

Hanımlarr. Burdan bir dost tavsiyesi sakın Hayrunnisa hastanesinin önünden bile geçmeyin.
3.04.2015 te doğum vesilesi ile Nisa hastanesine gittim. Doğumhane hemşireleri inanılmaz kaba. Sancı esnasında hakarete varan cümleler kullandılar. Doğum esnasında kimse yardımcı olmuyor. Üzerinden neredeyse 1 sene geçti halen travmayı atlatmış değilim. Yetkililer bu konuda inanılmaz duyarsız. Senin şikayetin umurlarında değil. Dün tanıştığım bir arkadaşta bu hastane ile ilgili bir anısını dinledim. Kötü anılarım yeniden canlandı gözümde. 17 sene önce Küveze aldıkları çocuk ölüyor ve aileye haber vermiyorlar. Ertesi gün hastaneye tekrar gittiklerinde öğreniyorlar. Ayrıca 06.04.2015 te aynı hastanede bir doğum gerçekleşiyor ne yazık aynı Dr.. necla Ülker ve aynı hemşire kadrosu çünkü doğuma gece gidiliyor. Çocuğun kolunda doğum esnasında çatlak oluşuyor. Tüm ahmile bayanlara tavsiyem sakın bu hastanenin önünden bile geçmesinler.

Back
X