Hangi doktora gittin canımBende nisa da dogum yapmistim hicbir sorun yasamadim calisanlar cok duzgun
Hangi doktora gittin canımtek kelimeyle çok menün kaldım
asiye uzunHangi doktora gittin canım
Gece doğum olursa kendisi geliyor mu ek ücret mi talep ediyor ? Ve muayene için çok sira bekliyor muydunuzasiye uzun
geliyor diye biliyorum ,saatine göre giriyorsun zaten benim sıkıntılıydı hamileliğim telefonla görüştüm hemen gel dedi gidincede beklemedim hemen aldı sonrada sezeryan günü verdi.Gece doğum olursa kendisi geliyor mu ek ücret mi talep ediyor ? Ve muayene için çok sira bekliyor muydunuz
Anladım canım bende asiye hanıma gidivrl büyük ihtimallegeliyor diye biliyorum ,saatine göre giriyorsun zaten benim sıkıntılıydı hamileliğim telefonla görüştüm hemen gel dedi gidincede beklemedim hemen aldı sonrada sezeryan günü verdi.
Anladım canım bende asiye hanıma gidivrl büyük ihtimalle
Canım haberdar ederim ins bu postun aldinda. Son olarak muayene için çok sira oluyor muydugelişmeden haberdar edersen sevinirim bakalım memnun kalacakmısın?
Alev oral doktorundanda cok memnunum hala ona devam ediyorumHangi doktora gittin canım
Cankm cevap için çok saol peki muayenelerinde çok bekliyor muydunBu arada benimde dogumum gece olmustu kendi doktorun cok cuzi bi ucret karsiligind geliyo ama ben 4 sene once dogum yaptim sen yinede sorarsin onlari
Genelde 10 15 dak gecikiyo ama bazen plansiz dogumlar oluyo ya iste o zamana denk gelirsen 1 saat atiyoCankm cevap için çok saol peki muayenelerinde çok bekliyor muydun
1 saat çok değilmiş saolasin canım benimGenelde 10 15 dak gecikiyo ama bazen plansiz dogumlar oluyo ya iste o zamana denk gelirsen 1 saat atiyo
Rica ederim canim1 saat çok değilmiş saolasin canım benim
bir arkadasım o hastanede dogum yapmsıtı ıcerde sancı cekerken ılk basta annesi girmişti yanına annesi rahatsız oldugu için uygun baska bırı geldıgınde annesıyle yer değiştirelim dedık kabul etmedıler.Babayı zaten hıc ıcerı almadılar benim eşim olsa o kapı yerinde değildi heralde ben hiç beğenmedim o hastaneyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?