Doğuma Hazırlık Nisa hastanesi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ssa_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
80
27
3
31
Kızlar doğumhane kadrosu hepsi kadın diye tercih etmeyi düşünüyorum gidenler doğum yapanlar ne düşünüyorsunuz hastane ve doktorlar hakkında

Bende nisa da dogum yapmistim hicbir sorun yasamadim calisanlar cok duzgun

Gece doğum olursa kendisi geliyor mu ek ücret mi talep ediyor ? Ve muayene için çok sira bekliyor muydunuz
geliyor diye biliyorum ,saatine göre giriyorsun zaten benim sıkıntılıydı hamileliğim telefonla görüştüm hemen gel dedi gidincede beklemedim hemen aldı sonrada sezeryan günü verdi.

Bu arada benimde dogumum gece olmustu kendi doktorun cok cuzi bi ucret karsiligind geliyo ama ben 4 sene once dogum yaptim sen yinede sorarsin onlari

bir arkadasım o hastanede dogum yapmsıtı ıcerde sancı cekerken ılk basta annesi girmişti yanına annesi rahatsız oldugu için uygun baska bırı geldıgınde annesıyle yer değiştirelim dedık kabul etmedıler.Babayı zaten hıc ıcerı almadılar benim eşim olsa o kapı yerinde değildi heralde ben hiç beğenmedim o hastaneyi.

Ben sancıyı zaten kendi odasında yanında ailesiyle çektiğini biliyorum. Yoksa farklı mi?
bir arkadasım o hastanede dogum yapmsıtı ıcerde sancı cekerken ılk basta annesi girmişti yanına annesi rahatsız oldugu için uygun baska bırı geldıgınde annesıyle yer değiştirelim dedık kabul etmedıler.Babayı zaten hıc ıcerı almadılar benim eşim olsa o kapı yerinde değildi heralde ben hiç beğenmedim o hastaneyi.

Back
X