kızlar hastane ve doktor arayışı içindeyim. Önceki yıllarda memnuniyet yazıları çok.
Ancak son yıllarda yazan olmamış.
Hastane 4-5 yılda çok değişti diyorlar. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Hangi doktora gidiyorsunuz?
Memnun musunuz?
Nisada alev hanımın ellerine doğdu bütün yeğenlerim. Ama fazlaca sakin bir kadin, ağzından laf cımbızla alınıyor. Ben açıklamalı doktor seviyorum.
Muhabbet ve munube hanıma da gittim, uzun sureli bir takibim olmadi ama ilgili doktorlar.
Ben medipol sefakoye gidiyorum, coook memnunum. Arastirmanizi tavsiye ederim
Nisada alev hanımın ellerine doğdu bütün yeğenlerim. Ama fazlaca sakin bir kadin, ağzından laf cımbızla alınıyor. Ben açıklamalı doktor seviyorum.
Muhabbet ve munube hanıma da gittim, uzun sureli bir takibim olmadi ama ilgili doktorlar.
Ben medipol sefakoye gidiyorum, coook memnunum. Arastirmanizi tavsiye ederim
Nisa nın bütün doktorları için aynı şey söyleniyor. Dr iyi ama bilgilendirme sıfır Güleryüz pek Yok çok ciddiler diye.
Nisa devlet hastanesi kıvamına gelmiş. Öyle diyorlar. Bir 5 sene önce çok iyiymiş.
Ben de medipol mega dan gün aldım. Orayla ilgili de pek bi yorum yok ama en azından bana daha yakın. Sefaköy de medipol olduğunu bilmiyordum. Eğer medipol tercih edeceksem yenidoğan Yoğun bakımı olan bir yer tercihim olur. O da mega da var sanırım sadece.
Bu arada seni bezmi alem ve banu hanımın topiğinden hatırladım Can'ım. İkimizin meleklerine vesile olan banu hanım.