Nisa ve Meltem hastanesi bilgisi olanlar

bende asiye hanıma gidiyorum çokkk memnunum çok tatlı çok güleryüzlü gerekli olan herşeyi anlatıyor ve sorulaımada cevap veriyor hastane biraz kalabalık oluyor bekliyorsun ama asiya hanıma çok alıştığım ve güvendiğim için asla değiştirmem.

arkadaşlar slm lale ben. 3 yıllık evliyim 1 yaşında kızım var doktorum nuray hanım ( meltem hastanesi ) eğer konu sağlıksa ve de esas olan doktor ilgisiyse nuray hanım bu konuda gerçekten ciddi donanıma sahip. yoğunluğuna rağmen hastalarının sorunlarına ilgiyle eğiliyor , bunu hızlı ve seri bi şekilde yapsa bile.bence önemli olan bu kısa sürede hızlı tespit yapabilmek. profesyönellik bu olsa gerek...

merhaba arkadaşlar ben lale. 3 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var. benımde doktorum nuray hanım ( meltem hastanesi ) eğer konu sağlıksa ve de işini profesyönel manada yapmak ise hakikaten nuray bu konuda işinde uzman. yoğunluğuna rağmen hastalarının sorunlarına derinlemesine eğilip sonuç getirebiliyor. bu kadar hızlı bir şekilde yapması da profesyönelliğinin bir göstregesi olsa gerek. gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim...

bende şu an nisa hastanesine gidiyorum, evet kalabalık, odaları çok büyük değil ama benim sormak istediğim bu tarz fiziksel özelliklerden çok orada doğum yapmış olan var mı???
doktorların müdaheleleri yerinde mi, yanlış uygulamaları falan var mı???
bu konuda tecrübesi olanlar varsa paylaşırlarsa çok yardımı dokunacak...

Evet arkadaşlar meltem hastanesini düşünün derim ben 2 dogumumuda orda yaptım ve çokta memmun kaldım.ssk yoktu ücretli hastaydım ve ücrettede saolsunlar çok yardımcı oluyorlar .ve samimi yaklaşımları insana yetiyor zaten.gerçektende herkeze tavsiye ederim meltem hastanesini.bütün çevremi yönlendiriyorum ben.bu fırsatı kaçırmayın derimm....

arkadaşlar bende meltem hastanesinde doğum yaptım ve gerçekten memnun kaldım diyebilirim...
doktorum nuray hanımdı ama 14 saatlik doğum sancılarına rağmen bebeğim kanala inmedi ve suyu bitti o yüzden mecburen sezaryen oldum, akşam saat 20.00 de doğum yaptım ve o saatte nöbetçi doktor ayten bölükbaşı vardı, doğumu o yaptırdı. artık nasip kısmet diyelim, ben doğum yaptığm esnada ebeler ve doktorlar çok iyiydi, memnun kaldım. yalnızca keşke mecbur kalmasaydım da normal doğum yapsaydm ama nasip... bu arada sezaryena teşvik olmadı, doktor ve ebeler "normal yapsan da çok zor olur ama istersen bekle" dediler 14 saat bekledik baktık olmuyor sezaryen oldu...:çok üzgünüm:

Slm arkadaşlar.Ben Meltem Hastanesinde Nejla Hanıma gidiyorum Çok sevimli güleryüzlü bir insan.Ama hastane içime sinmiyor.Girişleri bekleme yerleri çok dar.Hastane dediğin biraz havadar olmalı sonuçta mikrobun bol olduğu yerler dip dibe olunca nefes alamıyorsun Odalarıda hoşuma gitmedi.O yüzden içim kan ağlıyarak çok sevdiğim doktorumu bırakıcam malesef.Medicana ve Nisa Hastanesi arasında karar vermeye çalışıyorum.İnş içime sinen bir doktor bulurum.Benim gibi seçim yapacak olan arkadaşlara öncelikle hastaneve odalarını gezmelerini acil durumlarda anne ve bebeğe müdahale edilebiliyormu araştırmalarını ,daha sonra da sitedeki arkadaşların doktor tavsiyelerine göre randevu almalarını tavsiye ederim

Son düzenleme:
kendi doktorum p.tesiye kadar doluymuş ve ben bu iki hastaneden birine gitmek istiyorum ,giden var mı acaba kadın doğuma bu hastanelerden birine ?

kendi doktorum p.tesiye kadar doluymuş ve ben bu iki hastaneden birine gitmek istiyorum ,giden var mı acaba kadın doğuma bu hastanelerden birine ?

canım ben şuanda 6,5 aylık gebeyim. ve nisa hastanesinde mürvet hanıma gidiyorum. çok tatlı, tecrübeli ve özverili birisi. asiye hanımda çok iyi ama doğum iznine çıkacak bu aralar. bence mürvet hanıma gitmeni tavsiye ederim.

ben bu hastahaneyle ilgili hiç kötü bir yoruma rastlamadım
çevremde bu hastahaneyi tercih eden herkes ballandıra balandıra anlatıyor
ben de kararımı verdim burda yapıcam doğumu inş
doktorum alev oral

Back
X