• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan 2014 hamile oldugunu ogrenenler buraya bu sirecide beraber gecirelimm

yagmurkaan35

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2014
393
15
13
İzmir
merhaba kizlar 4. denememde ogrendim hamile oldugumu insallah degerlerim yukselmeye devam eder rabbim keseyi gormeyi kalp atisini duymayi ve kucagimizada almayi nasip eder insallah saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim ve tecrubelerimizi yazalim diger arkadaslarada umut olsun ne dersiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
bende bu ay hamile kalmak istiyorum artık daha yeni başladık ama hayırlısı inşallah. gözünüz aydınnn :nazar:

Hayırlı olsun cnm benim :71: Elim boş gelmim dedim :1:
Bende allah kısmet ederse 9 martta kese görücem ama bi sorunum var lekelenme çok oluyor bi kaç gündürde devam ediyor bugün aradım merkezi aspirini bırak dedi eğer devam ederse kan testi yaptır dedi
ne yalan söylim ben biraz korkmaya başladım :26:
Sizce normalmi

merhaba kizlar 4. denememde ogrendim hamile oldugumu insallah degerlerim yukselmeye devam eder rabbim keseyi gormeyi kalp atisini duymayi ve kucagimizada almayi nasip eder insallah saglikli hayirli evlat nasip etsin rabbim ve tecrubelerimizi yazalim diger arkadaslarada umut olsun ne dersiniz

Canim hayirli ugurlu olsun bebisin senin bugun kacinci gunun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bu arada nerde yaptirdin bebisi surecten bahsedelim valla ben catliyorum hamileyim ama hicbirsey hissetmiyorum inanamadigim icin heralde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X