• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan 2016 aşılama yaptıracaklar buraya...

muba1453

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2016
97
13
3
37
arkadaşlar mrb bu ay aşılama yaptırcağım pregon iğne 100ml ile başladım iğnenin 4. günü aynı zamanda adetimin 7. günü yumurta büyüklüğü sağ 11,5 sol 10,5 4 gün daha iğneye devam edeceğim sonrasında ne gibi aşamalar olacak? hangi testler yapılıyor? çatlatma iğnesini kendimizmi vuruyoruz? yardımcı olursanız sevinirim.
 
slm arkadaşlar, ben de nisan-mayıs 2016 da aşılama yaptıracağım. İstanbul'da aşılama ücretleri hk bilginiz var mı
 
slm arkadaşlar, ben de nisan-mayıs 2016 da aşılama yaptıracağım. İstanbul'da aşılama ücretleri hk bilginiz var mı
Mrb cnm sehir olarak degisirmi bilmiyorum ben medicana konyada yaptiricam ilaclar icin doktor rapor cikardi 215lira tuttu. Asilama icinde 800tl demisti doktorum ama asilama gunu ne kadar oderiz bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsun.
 
çok teşekkür ederim canım muba1453 fiyat çok iyiymiş aslında orada, Allah hayırlısını nasip etsin. Ben İstanbul'da ki fiyatları ve en iyi doktoru araştırıyorum. İyi ki buraya üye olmuşum, paylaşımlar çok güzel. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
 
Back
X