Nisan 2017 tedaviye başlayacaklar (tekrar başlayanlar).. Beraber gün sayalım....

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba Arkadaşlar.

Nisan 2017 de tekrar başlayanlar, yeni başlayanlar olarak birbirimize destek olalım ve merkezler doktorlar kullandığımız ilaçlar hakkında konuşabilelim istedim.

Ben yumurta rezervi azlığım var. ilk tüp bebek denemem 2016 ekim ayında olmuştu sekiz haftalık kaybettım daha sonra gectiğimiz ay ilaçlara başladım ve yumurtalar toplandı ama döllenmedi. şimdi bir regli gecmesini bekledim ve geçti nisan ayında tekrar iğnelere başlayacagım.
bana ancak kısa protokol uygulanabılıyor.
balık yağı -folik asid- qenzim10- çinko ve demir hapı içiyorum
sizin önerileriniz neler?

Merhaba Arkadaşlar.

Nisan 2017 de tekrar başlayanlar, yeni başlayanlar olarak birbirimize destek olalım ve merkezler doktorlar kullandığımız ilaçlar hakkında konuşabilelim istedim.

Ben yumurta rezervi azlığım var. ilk tüp bebek denemem 2016 ekim ayında olmuştu sekiz haftalık kaybettım daha sonra gectiğimiz ay ilaçlara başladım ve yumurtalar toplandı ama döllenmedi. şimdi bir regli gecmesini bekledim ve geçti nisan ayında tekrar iğnelere başlayacagım.
Merhaba arkadaşım , inşallah tedavin olumlu sonuçlanır , ben de Nisan sonundaki adetimi bekliyorum . Adetimle ben de tedaviye başlayacağım ama doktor bana öncesinde kullanmam gereken bişey var mı hiç yönlendirmedi. Tahlillerim normaldi en son ama tedaviye başlayınca tekrarlar sanırım. Bakalım beklemelerdeyiz ...

Merhaba Arkadaşlar.

merhaba inşallah her şey yolunda gider..
bende nisa sonunda adetımle baslyacagimm..genartta ankaraya gitmeyi düşünüyorum ..eşimde sprem sorunu dna hasar bozukluğu ve kromozom problem var

Merhaba arkadaşım , inşallah tedavin olumlu sonuçlanır , ben de Nisan sonundaki adetimi bekliyorum . Adetimle ben de tedaviye başlayacağım ama doktor bana öncesinde kullanmam gereken bişey var mı hiç yönlendirmedi. Tahlillerim normaldi en son ama tedaviye başlayınca tekrarlar sanırım. Bakalım beklemelerdeyiz ...
merhaba a benm doktorum da öncesinde birsey kullanmamı soylemedi..siz soru yedi hangi merkezde gideceksinzi

Merhba.bende bu ay tekrar deneyecegim.kasimda bir kimyasal gebelik yasadim.genarta gidiyorum bir cocugum var o da tup bebek.benimde rezerv azligi var.allah yardimcimiz olsun

Back
X