adrianalima2 ben ona resmen aşığımm.:) Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2011 Mesajlar 52 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İçel Mersin 24 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi adrianalima2 #1 arkadaşlar ben yakında niişanlanıcam sevglm mersnin araplarından acaba onların adetleri nasldr bileniniz varmı bayramlarda falan geline damada ne alınır neler yaparlar vs.yardımcı olursanız sevinirim tşk
arkadaşlar ben yakında niişanlanıcam sevglm mersnin araplarından acaba onların adetleri nasldr bileniniz varmı bayramlarda falan geline damada ne alınır neler yaparlar vs.yardımcı olursanız sevinirim tşk
adrianalima2 ben ona resmen aşığımm.:) Kayıtlı Üye Katılım 1 Şubat 2011 Mesajlar 52 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer İçel Mersin 24 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi adrianalima2 #2 bana kmse yardım etmıcekmı yhaaa
ebrum_ özledim çok... Kayıtlı Üye Katılım 31 Temmuz 2011 Mesajlar 479 Emoji Skoru 1 Puanlar 46 Yer Konya 24 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi adrianalima2 #3 Valla canım yardımcı olmak isterdim ama hiç bilmiyorum o tarafıların adetlerini..ama hemen hemen benzerdir yanı herkesinki
Valla canım yardımcı olmak isterdim ama hiç bilmiyorum o tarafıların adetlerini..ama hemen hemen benzerdir yanı herkesinki