Nisan Anneleri Bebeklerimizin Cinsiyetleri Belli Oldumu ?????

inşallah kısmetse oğlumuz geliyo. minik kuşum, kelebeğim, börtü böceğim, babası kılıklım :69::103::103::69:

meraba arkadaşlar hepimizin hayırlı doğumları sağlıklı bebişleri olur inşallah Allah kucağımıza almayıda nasip etsin.
Benimde Kızım olucak adıda Elif olucak inşallah:))

Benimde kızım geliyor Evimizin prensesi olacak :)))

Biz isim konusunda hala net değiliz ama :(( Melike, Neva , Zehra , .. Bide yeni Süeda ekledim listeye ,azaltacağıma çoğaltıyorum :)))

bende 20+5 oldum persembe kontrolüm var bende cinsiyetini cok merak ediyorum göstermedi bi türlü ama herseyden önemlisi saglikli olsun yeter ama yinede merak edioruz isteee:Ddaha yeni üye oldum buraya almanyada yasiyorum...

benimki de kız :D ben de Elif istiyorum yanına derin ya da elçin diyoruz ama kararsızız.. başka bişey de olabilir.. bu arada ne çok Elif düşünen var :) vazgeçmek de istemiyorum ama...

merhabalar adati 3 gün gecikmişti evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. aynı gün kan testi yaptırdım 2182 yanı 4 bucuk 5 haftalık cıktı gebeliğim.. ama daha doktora gidemedim çok uzun tarihlere gün veriyorlar. neyse ki cuma gününe ranzevu alabildim...sorum şu olacak dış geelik belirtileri nelerdir.. bazen kasıklarımda saniyelik sancılar oluyor ama kanamam falan yok.. ya çok korkuyorum dış gebelik nasıl anlaşılır yardım edin lütfen bu düşünceler yüzünden hamile kaldığıma sevinemedim :( cevap verin lütfen

Back
X