• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan atmak üzereyim!

karanlikgunler

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
203
127
18
1 yildir nisanliyim birbirimizi cok seviyoruz.ama babasinin anlayissizligina dayanamaz oldum.gezmemize gitmemize herseye karisir.dugunume az kaldi ama vazgecmek uzereyim.surekli bana sormadan is yapiyor.gidip gelinligimi kinaligimi perdemi bakmis fiyati bile anlasmis.nisanlima rahatsizligimi belirttim konusmus.karismiyorum demis.dün bize haber vermeden gidip esya bakmis pesinat bile vermis.secmis esyalari.beni esya bakalim diye goturduler magazaya gittigimizde biz sectik sen sadece rengini degistir alip cikalim dedi.şok gecirdik nisanlimla.bana sormadan nasil bjnu yapiyosunuz istemiyorum ven bunu dedim almadik ciktik arabada bi ton azar isittim bende dayanamadim sizin yaptiginiz saygisizlik diye actim agzimi yumdum gözümu.ewe geldigimde aileme nisan atmak istedigimi soyledim.nisanlim geldi ve olayi duzeltti gidip kendi begendigim esyalari aldim ve babasini gormek istedigimi mesafeli olacagimi soyledim.üzüluyo ama tamam dedi.sorun su altli ustlu oturacagiz mecbur ew alana kadar.benim nasil davranmam lazim iyice sogudum gormek bile istemiyorum.

Belli ki nişanlın babam ne derse ne yaparsa doğrudur diyen tiplerden değil, sana hak veriyor. Önemli olan da bu bence ama neden altlı üstlü oturmanız gerekiyor, ev alana kadar başka bir yerde kiraya çıksanız? Yakın olduğun sürece hep stres olacaksın gibi görünüyor.

Zaten bu zamana kadar hepkonustu degisen bise yok.babasi anlamiyo.anlayis yok.bende ailemde rahatsiz bu durumdan.gittimiz heryere gelmek istiyo herseye karisiyo.nisanlimda kavga dövüs enelliyo artik bu durumdan biktim.

Daha şimdiden ne kadar çok şeye karışmışlar. Evlenince bunun yüz mislini yaşayacaksın. Maalesef evlendikten sonra nişanlın yani kocan onların tarafında olacak. Devamlı gördük burda. Hep derim bu filmin fragmanı evlenince filmin tamamını göreceksin. Ve maalesef çok üzüleceksin.

Çok önemli bir konu evet ama nisan atmaya değer mi ? Çok sevdiğinizi söylüyorsunuz.Bence nisan atmaktan ziyade altlı ustlu oturma mevzusunu gündeme getirin. Hazır olaylar sicakken baska bir ev bakalım yoksa yapamam demelisiniz bence. Yoksa bu adam size rahat vermez.

Babasi emekli.amaesyalarimizi nisanlim aldi o öduyor borcla kiraya cikmamiz mumkun degil.adamda katlanilir gibi degil.nisanlim surekli ortasini bulmaya calisiyor.ben surekli konus yapmasin bunu yapmasin diye rahatsizligimi soyluyorum o da konusuyo ama adam anlamiyo.banada o oyle demek istemedi haklisin ama tartisma diyor ben konusurum diyor.en son esyada dayanamadim ve patladim yeter artik diye kayinbabama.aramiz bozuldu.nisanlimda bise demiyo ama uzuluyo.

Ewlenince ew almayi dusunuyoruz.kiraya cikarsam asla ew alamam.bunu cok konustuk ama elimizden bisey gelmiyor.adam herseye karisiyor hic susmadan konusuyor.gelinligime kinaligima perdeme esyama akla gelecek herseye bise diyor soyle olacak perden esyan gelinlik bilmem ne ama sonunda benim istedigim oluyor.nisanlimida dolduruyor kilibik hanimkoylu diyor.onunda cani sikiliyor aramizdaki tek sorun babasi.kaynanam melek gibi bi kadin.o da söz geciremiyor.

Babasi emekli.amaesyalarimizi nisanlim aldi o öduyor borcla kiraya cikmamiz mumkun degil.adamda katlanilir gibi degil.nisanlim surekli ortasini bulmaya calisiyor.ben surekli konus yapmasin bunu yapmasin diye rahatsizligimi soyluyorum o da konusuyo ama adam anlamiyo.banada o oyle demek istemedi haklisin ama tartisma diyor ben konusurum diyor.en son esyada dayanamadim ve patladim yeter artik diye kayinbabama.aramiz bozuldu.nisanlimda bise demiyo ama uzuluyo.
Sen çalışmıyosan sen çalış kirayı da öyle halledersiniz.Yada düğünü ertele borçlar azalana kadar.Bu kadar karışan bi aileyle altlı üstlü rahat edemezsin

Nişanlınız size destekse sorun yok. Ama nişanlınız da bunlara OK diyorsa ileride çok başınız ağrır.

Allahtan nişanlınız orta yolu bulup durumları toparlıyor. Ama evlendikten sonra da böyle mi yapacak? Ya bu sefer de tam tersini yaparsa, babasının ağzının içine bakarsa? Bari en azından uzak bir yerde oturun. Aynı apartmanı kabul etmeyin. Yoksa başınız çok ağrır.

Zaten bu zamana kadar hepkonustu degisen bise yok.babasi anlamiyo.anlayis yok.bende ailemde rahatsiz bu durumdan.gittimiz heryere gelmek istiyo herseye karisiyo.nisanlimda kavga dövüs enelliyo artik bu durumdan biktim.
İyi dusun alt ust oturacagiz diyorsun birde kopruyu gecenw kadar seni idare edip evlenince babaci olursa buyuk skinti yasarsin sonucta ne kadar arada kalabilir ki ailenin ongorusu ne onlar ne diyorlar

Ailem nisanlimi cok seviyorlar giveniyorlar.bu yuzden babasina bisey demiyolar yoksa babam bozardim bu isi diyor.ewlenince kotu olmasindan korkuyorum.bi yanim nisanlimin bana destek olacagini biliyor bi yanimda bu adama dayanamam nisani atmaliyim diyor.5 ay sonra dugun.kafayi yedim artik.

7 yildir birlikteyiz nisanlimla.1 yildirda nisanli.birbirimizi hep sevdik saydik.benim icin katlan ewlenince kimse karisamaz diyor ama icimde hep bu korku var emin olamiyorum

Babasi emekli.amaesyalarimizi nisanlim aldi o öduyor

Hem beş kuruşluk faydan olmasın, hem de kızın kına elbisesine kadar beğen, elin parasıyla pazarlık yap. İnsanda biraz utanma olur. Hem de kadın gibi, o ne öyle be. Dantelleri de kayınpederiniz alsın! Meraklıymış baksana!

7 yildir birlikteyiz nisanlimla.1 yildirda nisanli.birbirimizi hep sevdik saydik.benim icin katlan ewlenince kimse karisamaz diyor ama icimde hep bu korku var emin olamiyorum
Evlenince neden kimse karisamasin ki? Şimdi karışan, nüfusuna alınca neler yapar. Karışmasına engel olabiliyorsa şimdi olsun bakalım.

Ailem nisanlimi cok seviyorlar giveniyorlar.bu yuzden babasina bisey demiyolar yoksa babam bozardim bu isi diyor.ewlenince kotu olmasindan korkuyorum.bi yanim nisanlimin bana destek olacagini biliyor bi yanimda bu adama dayanamam nisani atmaliyim diyor.5 ay sonra dugun.kafayi yedim artik.
Hakkinizda hayirlisi olsun sizin 7 yilda bilemediginize emin olamadiginiza biz ne diyelim tanimiyoruz ki ev olayini gundeme getirin gerekirse sureyi uzatin arkadaslarin dedigi gibi yakin olmasin ikide bir sizde biter herseye karisir skinti olur gec olsun guc olmasin diye bakin

Ewet yuzsuzluk yapiyor artik o kadar sogudum ki anlatamam.nisanlimi seviyorum ama babasina dayanamadigim icin bitirmeyi dusunuyorum.yalvar yakar geri ikna ediyo beni.iyice salak oldum.kimiside aldirma uzak dur mesafeli ol diyo.bunu nasil yapacagim onu bilmiyorum kizlar.alt ust otururken nasil yapacagim nasil davranmam gerek.bizim zaten yememiz icmemiz hersey ayri olacak nisanlimda bende calisiyoruz.orda bir yil oturmak zorundayiz ki biraz birikim yapip ew alalim.dugunu ertelemeyi dusundum ailemde nisanlimda kabul etmiyo.ailem ya bitir tamamen yada birbirinize sahip cikin diyor.

Back
X