• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan attıktan sonra mesaj atan enişte !!!!

umudumu_yitirdim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2017
100
65
18
Merhaba kızlar bi konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var, malum yakın zamanda nişan attım ailesinin baskısından cıvık yaşamlarından ve bunuda bana diretmelerinden dolayı.. hergün okuyorum kv gitme gelme görümcelerin eve karışma hallerinden bir sürü yuva huzursuz aynılarını yaşamamak için ayrıldım ki zaten bekliyolarmış sanki böyle birşey olmasını çok doğal karşıladılar.

Geçen günlerde eski nişanlının eniştesi yani ablasının eşi bana watsaptan yazdı çok şaşırdım beni merak etmişte konuşmak istiyormuş ne münasebet dedim sürekli ısrar etti görüntülü aramak istedi ısrarla reddettim ki bana yapılan bir oyun zannettim önce onu yapabilecek karakterdeler.. her neyse bana resmen şunları söyledi : sen bana göre kimseye kötülük etmedin onlar kendi aralarında kararlaştırdılar konuştular herşeyi dedi kim bilir daha neler anlatacaktı ama muhattap olmak istemedim sinirden ellerim titredi. ve bu yazdıklarını gidip gösterdim eski nişanlıya güya konuşacaktı aradan bir ay geçti hala ses yok... umrunda olmadı bile

Siz ayrıldıktan sonra enıstesı sızı aramıs ki ne alaka da siz bunu ayrı olmanıza ragmen eski nişanlınıza nasıl soylediniz bunu soylemek için mi gorustunuz?
Bence engelleyın gıtsın kafanızı yormaya degmez

Merhaba kızlar bi konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var, malum yakın zamanda nişan attım ailesinin baskısından cıvık yaşamlarından ve bunuda bana diretmelerinden dolayı.. hergün okuyorum kv gitme gelme görümcelerin eve karışma hallerinden bir sürü yuva huzursuz aynılarını yaşamamak için ayrıldım ki zaten bekliyolarmış sanki böyle birşey olmasını çok doğal karşıladılar.

Geçen günlerde eski nişanlının eniştesi yani ablasının eşi bana watsaptan yazdı çok şaşırdım beni merak etmişte konuşmak istiyormuş ne münasebet dedim sürekli ısrar etti görüntülü aramak istedi ısrarla reddettim ki bana yapılan bir oyun zannettim önce onu yapabilecek karakterdeler.. her neyse bana resmen şunları söyledi : sen bana göre kimseye kötülük etmedin onlar kendi aralarında kararlaştırdılar konuştular herşeyi dedi kim bilir daha neler anlatacaktı ama muhattap olmak istemedim sinirden ellerim titredi. ve bu yazdıklarını gidip gösterdim eski nişanlıya güya konuşacaktı aradan bir ay geçti hala ses yok... umrunda olmadı bile

Mezhepleri cok genis demek ki. Ucuz yirtmissiniz. Bosverin onun ailesinden kimseyle asla muhatap olmayin

Arayıp anlatsın da neden görüntülü aramış. Hoş değil. Amaaa iyi de eski nişanlına bunları neden gösterdin a cancağızım. Hadi gösterdin de arkasından ne olacak sandın? Enişteyi mi dövsünler istedin ne bekledin ben anlamadım ki..

Mezhepleri cok genis demek ki. Ucuz yirtmissiniz. Bosverin onun ailesinden kimseyle asla muhatap olmayin

evet çünkü başka gözlemlediğim şeyler vardı bu kişiyle alakalı farklı davranmasını biliyordum hiç yanılmamışım. eğer evlendikten sonra bişeyler olsaydı tek suçlu ben olurdum kimseye kanıtlayamazdım kendimi

Arayıp anlatsın da neden görüntülü aramış. Hoş değil. Amaaa iyi de eski nişanlına bunları neden gösterdin a cancağızım. Hadi gösterdin de arkasından ne olacak sandın? Enişteyi mi dövsünler istedin ne bekledin ben anlamadım ki..

çok ısrar etti bende anlamadım. benim canımı çok yaktılar anlatamam size hep kendi ailesinden dem vurdu tek suçlu bendim. kim iyi niyetli kim değil aklına yer eder belki ama hiç zannetmiyorum. zaten merak etme hiçbişey olmamış gibi

çok ısrar etti bende anlamadım. benim canımı çok yaktılar anlatamam size hep kendi ailesinden dem vurdu tek suçlu bendim. kim iyi niyetli kim değil aklına yer eder belki ama hiç zannetmiyorum. zaten merak etme hiçbişey olmamış gibi
Hımm anladım sen beni hep suçladın ama bak gör senin enişten de az değil demek istediniz. E o zaman evet aslında iyi yapmışsınız diyebilirim. Bişey olup olmadığını bilemezsiniz belki de konuşuldu üstü kapatıldı.

Nişanı atmışsın daha eski nişanlık la ne görüşğyorsun
Enişte arayınca direkt babana gösterecektin
Allah korusun iftira ederler. Eski görümcem eşime göz koydu der neler uydurur neler.
O iş bitmiş artık kimin suclu oldugunun da, artık bi önemi yok hepsini engelleyin.
Eğer yazan enişte ise sana yaklaşmaya çalışmış. ahlaksız

Engellerdin giderdi gidip ayrıldığın nişanlıya neden gösteriyorsunuz anlamadım zaten o söylediğini söylemiştir sormuştur daha size ne söylesin ki arayıp haber yok daha diyorsunuz? ayrıca ne işi var eniştenin numarasının sizde? ayrılmak şsteyen siz olmuşsunuz ailesi bunu bekliyormuş diyorsunuz ayrılmak isteyen insana yalvaracak değiller biten bitmiş o kişiyi de engelleyip çıkardıysanız daha sorun ne ? ben çözemedim.

Back
X