NİŞAN ATTIM PEKİ EŞYALARIN DURUMU HADI OKUYUN ACIL FİKİR NOLUR!

rosalinda23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
126
97
48
39
Arkadaslar yaklasik 1 bucuk ay önce ayrildigim nisanlimla aldigimiz ortak eşyalar vardı. 30 milyarlik bir borcu magazanin bizi bankaya yonlendirmesiyle bankaya odeyecektik.Kredi olarak banka bize bu parayi verdi kendisi imzaladi beni de eşi sayarak banka kefil gosterdi.Bu durumu annem kiz kardeslerim biliyor babama diyemedim bile.Nisani attigimdan beri de o insan hic arayip eşyaları napicaz nasil bi çözüm bulalim diye sormadi.Simdi size iki sorum var.
1.Acaba bu insan bu kadar zamandir tek basina bu kadar esyayi üstlenip sorunsuz öder mi?Yani tek kelime arayip sormadi esyalar magazada bekliyor halde.Acaba fikri ne olabilir?
2.Kefilligimi nasil iptal edebilirim yolu nedir bunun ?

Nişanı sen attığın için seni eğer seviyorsa öder yoksa şimdiye kdr sana ulaşması lazımdı

Arkadaslar anlamadigim nokta ne düşünüyor olabilir yani bana ulasmadi hic.Yani simdiden sonra o esyalari nasil tek basina odeyecek magazadaki esyalar nerde beklicek ve bana bir kez olsun ne kendi ne ailesi ortak aldiniz bu eşyalari hadi beraber çözün demediler.Fikirleri ne ki acaba.Sizce beni zora koşmak adina bi harekete gecerler mi.Nisanlim bi kez olsun hic sormadi bana simdi nolucak esyalar ne yapalim demedi bende de ister istemez fikirleri ne ki acaba oluyo babam da bilmedigi için

Magazaya gidin durumu anlatin. Ödemeleri yapıyorlar mi yada iade mi verdiler. Kendileriyle görüşmuyoruz haliyle size geldim diyebilirsiniz..

Arkadaslar bankayla görüştük olmuyormuş kefilligi kaldirmak.Zaten kendisi öderim demiş.Tamam iste hazir esyalari da aliyo artik baska kız arayisina cikip o esyalari kabullendirir

Back
X