Nisan ayı bat tarihi bekleyenler

melevom

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
113
148
18
31
Herkese merhaba bu güne kadar hep okudum baktım tek başıma baş edemiyorum sizlerin desteğine ihtaycım var çünkü üzerimde berbat bi toplum baskısı stres vs ne ararsanız var ☀️ Bizim bu ay 6. Ayımız ben 27 eşim 37 yaşında eşimin bi önceki evliliğinden bir çocuğu var bu ay ilk defa ovulasyon kiti kullandım martın 16sı şeffaf uzayan akıntı 17si çift çizgi 18si çatlama bat 2 nisan. Bundan önceki tüm aylarda kesin hamileyim dedim çünkü regli belirtilerim hep erken başlar ve ben bu kasık ağrısı olsun göğüs hassasiyeti olsun hep gebeliğe yordum sonu yine hüsran 🙈 şimdi bata 6 gün kaldı ama geçen aylarda yaşadığım hiç birşey yok göğüslerim dahi hassaslaşmadı demin fark ettim çok az sarılıkta ağırlık beyaz renkte uzayan bi akıntım oldu sadece acaba olmuşmudur diyorum ama diyemiyorum da gerçten çok yoruldum 7 24 bu sitedeyim burda olmadığımda instgramda birgebeningünlüğünde bu günler geçmiyor gerçekten benim merak ettiğim bu şekilde hiç bi belilirtisi olmadan hamile kalan oldu mu 🙏

Herkese merhaba bu güne kadar hep okudum baktım tek başıma baş edemiyorum sizlerin desteğine ihtaycım var çünkü üzerimde berbat bi toplum baskısı stres vs ne ararsanız var ☀️ Bizim bu ay 6. Ayımız ben 27 eşim 37 yaşında eşimin bi önceki evliliğinden bir çocuğu var bu ay ilk defa ovulasyon kiti kullandım martın 16sı şeffaf uzayan akıntı 17si çift çizgi 18si çatlama bat 2 nisan. Bundan önceki tüm aylarda kesin hamileyim dedim çünkü regli belirtilerim hep erken başlar ve ben bu kasık ağrısı olsun göğüs hassasiyeti olsun hep gebeliğe yordum sonu yine hüsran 🙈 şimdi bata 6 gün kaldı ama geçen aylarda yaşadığım hiç birşey yok göğüslerim dahi hassaslaşmadı demin fark ettim çok az sarılıkta ağırlık beyaz renkte uzayan bi akıntım oldu sadece acaba olmuşmudur diyorum ama diyemiyorum da gerçten çok yoruldum 7 24 bu sitedeyim burda olmadığımda instgramda birgebeningünlüğünde bu günler geçmiyor gerçekten benim merak ettiğim bu şekilde hiç bi belilirtisi olmadan hamile kalan oldu mu 🙏
Merhabalar 4 kez gebelik geçirdim hiçbirinde belirtim olmadı . Sadece adetim düzenlidir hepsini adet gecikmesiyle öğrendim..bu arada gebe kalma konusunda sakin stres yaşamayın çünkü stres çok etkiliyor olacağı varsada olmaz..6 ay çok normal bı sure yeri geliyo bir yıldan sonra gebe kalanlar var..kafanıza takmadiginiz hiç düşünmediğiniz anlarda gebe kaldığınızı öğreniyorsunuz..elbet bı zamanı vardır ..stresten uzak durun ..beslenmenize dikkat edin ..en kısa zamanda bebeğinizi alırsınız kucağınıza insallah

Allah evlatlarınızdan ayırmasın mutu huzurlu sağlık hep birlikte olun 🙏benim bu stresten biran evvel kurtulmam lazım farkındayım fakat inanın o kadar zor ki hani bilsem bi evladım var ikinci olmuyor eminim kafam daha rahat olur ama sanki sorunluymuşum gibi birşey mi var bende doktor mu görmedi diye griplere giriyorum beslenmede normalde de hep vitamininlerimi eksik etmem ona göre beslenirim ama dediğiniz gibi tüm sorumlu stres baş etmem gerek çok sağolun 🙏🙏

Test yaptiniz mi

Benim de 9nisan bat ama böyle sürekli stres kafaya takarsak bende çok yapıyorum hamileliği etkilermiş rahat bırakmak gerekiyor aslında yapan var mı bilmiyorum

Ovulasyon kiti alın baştan bence
Var aldım ama hiç koyu çizgi göremedim t 2.çizgi hep silik tam koyu olmuyor c de ki gibi bu ay tekrar aldım deneyeceğim ama ne zaman başlamam gerel bilmiyorum herşeyi araştıracağım kürler vs yapacağım erkenden soğan kürü eşimle sağlıklı besleneme düzeni kuracğım bakalım:) 4aylık evliyiz yeni başladık çünkü vajinusmus atlattım

Var aldım ama hiç koyu çizgi göremedim t 2.çizgi hep silik tam koyu olmuyor c de ki gibi bu ay tekrar aldım deneyeceğim ama ne zaman başlamam gerel bilmiyorum herşeyi araştıracağım kürler vs yapacağım erkenden soğan kürü eşimle sağlıklı besleneme düzeni kuracğım bakalım:) 4aylık evliyiz yeni başladık çünkü vajinusmus atlattım
Kendi cabanlamı yendin vajinusmus bende yeni atlattım bu ay denemeleri yapıyoruz inşAllah hamiş kalırız hayırlısı ile🥰

Adetiniz biter bitmez başlayın ilk idrarla yapmayın sakın iki saat hiç birşey içmeden yapın o zaman koyu çizgiyi görebilirsiniz bunlar bile güzel heyecanlar inşallah hemen kavuşuruz sağlıkla 🥰

Back
X