Nisan ayı bat tarihi bekleyenler

Kızlar ben şimdi n yaptim nasıl belirtilerim oldu hepsini anlatacam konu açarak beklerim oraya

Arkadaslar adetimi bir gun gecti.3 dkk icerinde cikti kuruma cizgisimi sizce

Eklentiler

• 20210412_153418.webp
    20210412_153418.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 42
Hayırlısı olsun inşalllah ay şu çift çizgi ve hamilelik olayına kendim yaşamış gibi seviniyorum valla oley 🙌 ne zamandır deniyorsunuz 🙏
Pozitif çıktı sonucum.yarın da HCG değerini gorecekmisim. Daha bat a da 1 gün vardı. Ve hala sanki bugün olacak gibi ağrım sancım var. Ne zaman doktora gitmek lazım acaba. İnşallah dileyen herkese rabbim nasip eder

Tabii ki ben ve benim gibi bekleyen kardeşlerimize söylemek istediğiniz var mı mesela bi belirti oldu mu ovulasyon günü ve sonrasını mı değerlendirdiniz 🙏
Çiçeği burnunda bir pozitif olarak ben cevap verim. Adet hiç şaşmaz bende ona rağmen ovulasyon testi ile deneyim dedim.Kişiye özel sanırım yumurtlama günleri. Normal adet sancım var sanki hemen olacağım oyuzden 4 test yaptım farklı en son kan testi yaptırdım hepsinde çıktı. Ağrılar normaldir diye umut ediyorum

Arkadaslar adetimi bir gun gecti.3 dkk icerinde cikti kuruma cizgisimi sizce
İlki bende de öyle çıktı hatta 1 saat sonra baktım diye bir sonraki gün yine sonra yine yaptım giderek koyulasiyor çizgi hamilesin bence. Benim de adet günüme 1 gün var kanda da çıktı

Kızlar belirtilerim nelerdi nasıl öğrendim herşeyi anlattım. Konu başlığım HAMİLELİK İLE HERŞEYİ ANLATIYORUM... siz konuma bekliyorum sorularınıza cevap veririm

Cok tsk ederim cnim. Test yptigimda ilk once negatif gosterdi daha sonra hemen 2c2cizgcikti. Senin hemenmi cikti?
İkinci yaptığımda 5 dakikada çıktı ama ilk yaptığımda çıkmadı bende uygun bir yerde değildim çantama attım 1 2 saat sonra çizgiyi görunce hemen sabah ilk idrarla 2. Gün yaptım o işte 5 dakika içinde çıktı. Sonra en hassas olan bir erken gebelik testi buldum onu da yaptım onda zaten çok net çıkmıştı. Bugün de kan verdim pozitif

Back
X