Gebeliğe Hazırlık Nisan ayı gebelik bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bat 10 nisan ilk denemem inşallah hamile kalırım daha şimdiden çok heyecanlıyım bir yere sığamıyorum 🥺

Bat 29 Mart klomen kullanmıştım ilk kez sabırsızlıkla bekliyorum ama bı senedir bekliyorum aynı sabırsızlıkla 😅 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Benimde 15 marta kimyasal oldu insllah guzel haberler alacagamiz ay olsun bat 10 nisan bekleyip görelim

Merhba bayanlar 9 Nisan'da aşılama oldu yaşm 24 ve 1 oglum var 3 yıldır 2. Olmuyor aşılama karar verdik Perşembe günü doktora gideceğim sonuç belli olcak çok halsizim uyku hali var sürekli bel kasık ağrısı bunları yaşayıp pozitif sonuç alan var mı acaba

Merhaba hanımlar ben 23 Ocak düşük yaptım sonrasında sadece bir adet gördüm o da 23 Mart'ta oldu yani o zamandan şimdiye kadar adet olmadım imkanım yok köyde olduğum için de test alıp yapamıyorum eşim Bikac tane almış o da son kullanma tarihi geçmiş yaptım da negatif çıktı hamilelik varmı yok mu onu bile bilmiyorum umitleniyorum acaba diyorum belki de vardır

Birde hanımlar adet olsaydım klomen kullanacaktım ama tabi iğne vurmam biraz zor gibi o yüzden bir yakınım havuç da yiyebilirsin dedi siz ne diyorsunuz

Back
X