- 24 Mayıs 2011
- 742
- 139
- 123
aa tam alıntı yapmıştım ilk mesajını ki 2. Msjı gördüm :)))
miniğin kaç cm senin şu an?
miniğim 22 mm canm senn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 12 nisanda sat oldu.24 mayısta doktora gittiğimizde yaklaşık 6 haftalık dedi. doktorun bence sata göre değil tahmini yumurtlama gününe göre söylemiştir. şuanda 6+6 günlük olması gerekiyor![]()
ooo ikimiiznde aynı günmüş:) netten baktım 17 ocak tahmini doğum tarihi diyor.
bugün itibariyle 7haftalık oluyo bebişlerimiz inşallah sağlıklı olurlar.
senin bulantın falan varmı acaba bende hiçbişi yok şuanda sadece arada kasık agrısı oluyo
valla bulantım yokta arada mide şişliğim oluyor.ne uyku ne baş dönmesi ne halsizlik. ben 1. sınıf öğretmeniyim çocuklarla hoplayıp zıplıyorum da:) inşallah sağlığıkla kucaklarımıza alırız![]()
aman dikkat et kendine canım.benimde sadece gögüslerim agrıyo simdilik okadar inşallah bbeklerimiz cok saglıklıdır. sen kalp atısını dinelmeye nezaman gideceksin doktora bellimi![]()
bu gün gittim 8.1 mm kalp atışınıda duydum. sen ne zaman gideceksin?![]()
bende salı günü gideyim diyordum pazartesi cok kalabalık oluyo biizm doktor.
ayyy canım inşallah bzide duyarız Allah bilir ne kadar gzüel bir duygudur dimi.testten falan bahsettimi doktorun yada başka bi ilaç falan verdimi ben hala folic asid içiyorum günde 3tane
Benim de sat 14 nisan. Ben de bebiş bekliyorum hatta bebişlerimi, çünkü 3 taneler![]()
maşallah ben kara kara 1 taneye nasıl bakacam diye düşünüyorum Allah yardımcın olsunhayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin:)
teşekkür ederim, aman dur yaramı depreştirme ben de düşünüyorum kara karaAma Allahım böyle uygun gördü demek ki, hayırlısı olsun ne diyelim..
![]()
ay canım ya inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın hepsiniay benimde abimin kiler ikiz annem baktı onlar da hep yardımcıydı sanada çıkar yardım eden ay geliriz bizde kucaklamaya maddiyatta önemli rabbim yardımcın olsun inşallah
benim de sat 22 mart :)canım benim sat 22 mart herhalde nisanda kalmışımdır. Senin ki kaç haftalık ?
bebeğin gelişimi gün gün bile değişiyor hiç endişe etme 6+4 dü benim pazartesi günü ultrasonda kalbini bile gördük ilerleyen zamanlarda kalp atışını da duyarız inş. sen hiç endişelenme.kızlar benim bebeğim 5+0 ve sadece kese göründü ama 6 haftalık biri bebeğinide görmüş acaba bende görmelimiydim 5 haftalık gebeler sizin nasıldı