nisan ayın HAMİLLELERİ ve annesİnden uzakta yanlız kalanlar :(TECRÜBEYE İHTİYACIM VAR

Dionlek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
146
6
46
Bursa
,geçtiğimiz hafta gecikince hastanede kan testi ile kesinleşmiş olsa da halen düşük korkumdan dolayı endişelenip tam olarak sevinemediğim bu durum ...galiba halen ben durumu kavrayamadım,,, şu an sadece kasık ağrısı ve yorgunluk hissettiren ama sanki kendimi bıraksam sevinçten havalara uçacakmışım gibi hissettiğim bu durum...annemle başka şehirlerde yaşıyor olmanın zorluğunu derinden hissettiren bu durum...gurbette yanlız ve çaresiz ne yapacağını bilemediğin bu durum...umarım başarır ve tek başıma altından kalkabilirim ,,Rabbim herkese hayırlar yazsın inşallah..

,geçtiğimiz hafta gecikince hastanede kan testi ile kesinleşmiş olsa da halen düşük korkumdan dolayı endişelenip tam olarak sevinemediğim bu durum ...galiba halen ben durumu kavrayamadım,,, şu an sadece kasık ağrısı ve yorgunluk hissettiren ama sanki kendimi bıraksam sevinçten havalara uçacakmışım gibi hissettiğim bu durum...annemle başka şehirlerde yaşıyor olmanın zorluğunu derinden hissettiren bu durum...gurbette yanlız ve çaresiz ne yapacağını bilemediğin bu durum...umarım başarır ve tek başıma altından kalkabilirim ,,Rabbim herkese hayırlar yazsın inşallah..

Allah yardımcımız olsun. bende sizin gibiyim. Birinci çocuğumu da böyle büyüttüm gurbette ve yalnız. ikinciye de hamileyim, aynısı olacak. bir yönden daha iyi bir yönden kötü tabi. bir omuz yok, yoruldum dinleneceğim dediğin bir durağın yok. ama bir yönden de çocuk çok disiplinli oluyor şımarık olmuyor, siz dur dediğinizde çocuğa bağırma yapsın diye şımartan birisi yok, müdahale eden yok. artıları ve eksileri var. ama çocuk açısından bakılırsa artısı eksisinden çok fazla.

Back