• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan ayında aşılama yaptıracaklarr hadi beraber bekleyelim.

aşılama yaptıracaklar kulladıgınız ilaçlar neler?

• klomen,çatlatma iğnesi

OY: 10 90,9%
  • vitamin folik asit

OY: 5 45,5%
  • Q enzim q10

OY: 2 18,2%

• Ankete Katılan
    11

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
arkadaşlar merhaba polikistik over sendromum var rahim filmi cekındım cok sukur temız bı asılamam oldu klomenli tutmadı smdı nısanı beklıyorumm ıkıncı asılama ıcın ıgneye gecermıyız bılmıyorum hepimizin hakkında hayırlısıı olsun Nisan ayı belkı hepimize ugurlu gelirr :):KK46::KK200:

Sizi hatırladım bayağıdır bekliyorsunuz benim gibi bende 17 martta hsg çekildim çok şükür temiz nisan ayında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem doktor dan Rabbim yüzümüzü tez güldürsün canım

Sizi hatırladım bayağıdır bekliyorsunuz benim gibi bende 17 martta hsg çekildim çok şükür temiz nisan ayında yumurta takibi ve çatlatma iğnesi isticem doktor dan Rabbim yüzümüzü tez güldürsün canım

evet bende hatrladm sizibende beklıyorum bakalım nısanda yumos gelısırse asılamam olurr hepimizin hakkında hayırlısı ınsallah.
sendemı pcoluydun?

evet bende hatrladm sizibende beklıyorum bakalım nısanda yumos gelısırse asılamam olurr hepimizin hakkında hayırlısı ınsallah.
sendemı pcoluydun?
Evet canım pco var o zamanlar 96 kiloydum şu an 78 e düştüm ara verdim 5 ay spor diyet şimdi hsg çekildim yumurta takibine başlıca bakalım
Herşeyin hayırlısı

Inşallah canm nasıl verdin kiloyu bnde şuan 82 83 kiloyum.
Bide senin regl kendi kendine geliyormu
Bende Takipe başlıcam nezaman baslicaksin

Inşallah canm nasıl verdin kiloyu bnde şuan 82 83 kiloyum.
Bide senin regl kendi kendine geliyormu
Bende Takipe başlıcam nezaman baslicaksin
Valla bi hırs yaptım spora başladım kesinlikle ekmek yemedim ilk defa bu kadar uzun süreli diyet yaptım ara ara kaçamak yaptım tabi ama düzenli her hafta kilomu verdim şekeri tuzu unu bırak yeterli.
ben her ay düzenli adet görüyorum doktor pco diyince şaşırmıştım zaten progesteronum 5 çıkınca yumurtlama olmuyormuş galiba öyle dedi,sen hsg çekilmediysen önce onu çektir derim canım
ben hep korktum erteledim hiç korkulcak bişey yokmuş ,oldum kurtuldum
şimdi içim rahat tedaviye başlıcaz bu ay bakalım..

basladm sayılır dıkkat edıyorumm ama spor da yapmam lazımm zaten bız pcolular kolay kılo veremıyoruz.
ben cekrdm rahım fılmını 4- 5 ay olduuu ıste regl olım tekraar gdıcem doktora artık ıgneyemı gecıırır bılmıyorum yumosda buyurse ınsallah aşılama olur bıdaha bakalımm

basladm sayılır dıkkat edıyorumm ama spor da yapmam lazımm zaten bız pcolular kolay kılo veremıyoruz.
ben cekrdm rahım fılmını 4- 5 ay olduuu ıste regl olım tekraar gdıcem doktora artık ıgneyemı gecıırır bılmıyorum yumosda buyurse ınsallah aşılama olur bıdaha bakalımm
Hayırlısı o zaman canım sen hiç aşılama yaptırmadın mı?
Valla çok kolay verdim ,3 beyazı kesip spor yaptım ama 16 kilom gitti 3 kilo daha vercem boyum ,173 zaten 75 olsam yeterli diyorum bakalım
Sende verirsin canım

arkadaşlar merhaba polikistik over sendromum var rahim filmi cekındım cok sukur temız bı asılamam oldu klomenli tutmadı smdı nısanı beklıyorumm ıkıncı asılama ıcın ıgneye gecermıyız bılmıyorum hepimizin hakkında hayırlısıı olsun Nisan ayı belkı hepimize ugurlu gelirr :):KK46::KK200:
Asıama özelde mi yaptirdiniz asilama fiyati nedir bilginiz var mı?

Back
X