nisan ayında bebeğim doğsun istiyorum bi bakarmısınız

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
Slm kizlar nisan ayinda bebegim olsun isstiyorum calismaya ne zamn baslamam lazim yani temmuz basindami baslamam lazim agustosta 1aylik olsun nasil oluyo yani beni biraz bilgilendirirmisiniz bide calisma zamanini nasil syarlamam lazim adetten oncemi sonrami

sen istediğin kadar plan yapmaya çalış, Allahın takdir ettiği ayda, günde gelir o.. örneğin benim oğlum ve kızım erken doğdu.. kim nereden bilebilirdi böyle olacağını.. hem biz çocuk yapmaya karar verdik dediğiniz anda hamile kalacaksınız die bişey yok.. Allahtan hayırlısını iste, ayın ne önemi var ki...

Slm kizlar nisan ayinda bebegim olsun isstiyorum calismaya ne zamn baslamam lazim yani temmuz basindami baslamam lazim agustosta 1aylik olsun nasil oluyo yani beni biraz bilgilendirirmisiniz bide calisma zamanini nasil syarlamam lazim adetten oncemi sonrami

Arkadaşım nokta atışı ile bebek sahibi olmak biraz zor. Tevekkül etmekte fayda var.

öle bişey olmayacağını bende biliorum ama ne zaman hamile kalırsam ağustos ayına denk onu merak ettim ben yani temmuzda hamile kalıncamı ağustosta 1 aylık oluyo onun hesaplaması nasıl oluo onu öğrenmek istedim açıkcası bide uygun zaman adetten öncemi sonramı

Ağustos gibi hamile kalsan nisanda olur sanırım ama sen bunu bilemezsin istediğin zaman hamile kalma lüksün yok ki

allah ne zaman nasip ederse cnm .

bende artık bebeğim olsun diye çalışmalara başladım ama 7 yıl oldu hala uğraşıyorum olmuyor
senin benim planımla değil Rabbimin takdiriyle O'nun istediği zamanda geliyorlar
İnşallah istediğin zaman hemen olur Allah gönlüne göre versin....

yemek tarifi gibi olmuş,ne zaman fırına koysam ne kadar sürede pişer: )
şaka bir yana...
bana kalırsa önce bir doktora görünün hem siz hem eşiniz.
eğer herhangi bir sorun yoksa çocuk sahibi olmak için.
hesabınıza göre başlayın çalışmaya...
ama gelin görün ki,
hiç bir problemi olmadığı halde yıllarca çocuğu olmayan çiftler var.
sizin onlardan biri olacağınız ya da olmayacağını biz değil Allah bilir sadece.
yani biz şimdi ne desek boş.
siz elinizden geleni yapın gerisi Rabbimin takdiridir artık.

Back
X