NİSAN AYINDA BEBEK İÇİN NELER YAPIYORUZ HANIMLAR ??? Kür aşılma tüp bebek ...vs?

Bttgmgn

Rabbim ol der olur
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
846
1.021
208
Hanımlar kaç yıldır bebek istiyoruz ve bu ay bebek için ne yapıyoruzzz haydi paylaşalımm

3 senedir bebek istiyoruz henüz AŞILAMA deneyımım yok yaptırmamak ICIN neyı beklıyorum bılmıyorum gecen ay ıncır kuru Harmup pekmezı ve ŞIRINGA YÖNTEMİNİ DENEDİK BAKALIM HENÜZ ADET DONEMIME 1 hafta var EĞER SONUC ALAMASSAM BU AY SOĞAN KÜRÜ VE KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ DENİCEM...

Hanımlar kaç yıldır bebek istiyoruz ve bu ay bebek için ne yapıyoruzzz haydi paylaşalımm

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3 cocuk annesiyim ama annelige doymadım kordonlarımı baglattım ve sonra bebegimi kaybettim şimdi hayırlısıyla 4 kez anne olmak için tüp bebek yaptıracagım araştırdıgım kadarıyla beylikdüzü medikana selman laçin e karar verdim bana yardımcı olurmusunuz lütfen dogru bir karar mı verdim tşkler bu arada cocuk hasreti çeken tüm arkadaşlarımıza allahtan aciil şifa diliyorum ben annelik nedir biliyorum amam hiç tatmayan arkadaşlarımız adına cok duacıyım

Bende duydum canım o doktoru baya sonuc alan var sanırım doğru karar ınsallah sonuc alırsın

slm kızlar bende evlat hasretindeyim geçen yıl klomenle bir hamilelik geçirdim erken doğumla kaybettim kızımı :( şimdi yeniden tedaviye başladım geçen ay klomen denedik olmadı bu ay ilk aşılamamı olcam inşaallah dün iğneye başladım cuma günü kontrol var dualarınızı eksik etmeyin....

bu arada 3,5 yıllık evliyim evlendiğim günden beri bebeğimiz olsun istiyoruz

slm kızlar bende evlat hasretindeyim geçen yıl klomenle bir hamilelik geçirdim erken doğumla kaybettim kızımı :( şimdi yeniden tedaviye başladım geçen ay klomen denedik olmadı bu ay ilk aşılamamı olcam inşaallah dün iğneye başladım cuma günü kontrol var dualarınızı eksik etmeyin....

öncelilikle başınsağ olsun cnm :( cok üzüldüm bende 2 cocumu erken dogumla kaybettim acını tahmin edebiliyorum cünkü benim acımda cok taze daha :( dualarım seninle cnm inşanlah aşılaman tutar ve anne olursun :)

4 senelik evliyim.......2 hamilelik geçirdimm....herşeyii yaptımm gibii...artıkk tüp bebekk yolunda ilerliyorum

slm arkadaşlar ben bu ay ikinci aşılamayı olucam... HAKKIMIZDA HAYIRLISI:16:

Back
X