Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nişan başı

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
arkadaşlar dun nişan elbisemi aldım ve çok sevdim ancak şöyle ki hiç bir yerinde taş vs. yok. kabarık degil.
oleg cassini den aldım aslında ama resmi yok sitede. gerçi yarından itibaren 75 lira indirim başlıyormuş o kadar da dedik kampanya olacaksa simdi almayalım dıye yok yok dediler
her neyse elbise hoş zaten istanbuldaki depoda sadece 40 bedeni kalmış onu aldık gelince daraltılacak.
ama elbisenin hiç bir yerinde taş vs olmadığı için sacima ince narın taşlar ya da taç takmayı dusunuyorum. ve şu modelı cok begendim. ancak sıze sorum şu. belki aranızda kuafor vardır bana yardımcı olur. saçım duz renk kumral kendi sacım. dolayısıyla bu sekılde gölgeleri yok. bu dalgaların bu güzelliğinin kalmayacagını bılıyorum ama ayrı bı havası olup kumral sacta da guzel olur mu.
ve bu ıncılı ınce tacı nereden bulabılırım

modelden ziyade size naçizane bir fikir veriyim:) Kuoföre nişan için yaptırcam demeyin ben teyzemin düğünü dedim yarıyarıya fark ediyor fiyat inanın nişan başınada çok alıyolar:) saç modelide çok hoşmuş bu arada:)

Son düzenleme:

haha cok mantıklı ben de mezunıyet dıyecektım sonra maaıle mezunıyet mı olur dıye vazgecmıstım. mantıklı akraba dugunu dıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…