Nişan günüm yaklaştıkça, sevgilimin ve ailesinin olumsuz yönleri gözüme batmaya başladı.Nişan kararı alınana kadar gayet olumlu düşünüyordum, heyecanlıydım.(Kayınvalidem iyi niyetli ama patavatsız biri , bu hazırlık sürecinde çok fazla gözüme batmaya başlayıp beni korkutur hale geldi.
Dört dörtlük insan olmaz bunu da biliyorum, ama malesef arkadaşlarımın evlendiği insanlarla, ailelerle kıyaslıyorum bazen.Onlar şu şu imkanları, anlayışı, saygıyı hak etmişken ben neden daha azına layık görülüyorum gibi düşünceler bile geliyor çok yanlış olduğunu bilsem de.
İnsan insanı tam bu süreçte tanıdığından mı böyle düşünüyorum yoksa evlilikten mi korkuyorum anlayamıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz , böyle hisseden oldu mu içinizde merak ediyorum.
Dört dörtlük insan olmaz bunu da biliyorum, ama malesef arkadaşlarımın evlendiği insanlarla, ailelerle kıyaslıyorum bazen.Onlar şu şu imkanları, anlayışı, saygıyı hak etmişken ben neden daha azına layık görülüyorum gibi düşünceler bile geliyor çok yanlış olduğunu bilsem de.
İnsan insanı tam bu süreçte tanıdığından mı böyle düşünüyorum yoksa evlilikten mi korkuyorum anlayamıyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz , böyle hisseden oldu mu içinizde merak ediyorum.
Son düzenleme: