• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan fotolarimiz yok acil yardim . Ne yapabiliriz ?

Kremsantikk

Ailem benim en büyük servetim.
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
326
402
103
Kızlar Merhaba,

Acayip moralim bozuk şuan ağladım ağlayacağım.

Nişanda düğün salonunda çekilen fotolarımiz kayıp olmuş . Düğün salonu ile görüştüm beyefendi bizimle alay edercesine konuyu basite alıp kasetinizi getirin ordan görüntü alalım diyor. Kalitesi nasıl olucak deyip sorduğumda ben size yardımcı olmaya çalışıyorum dedi. Bahaneler bulup oyaladı. Ben yurtdışına çıkıyorum Aralık 10'dan önce dönüş yapamam cevabını verdi. Kızlar şimdi sorum nasıl bir yol izlemeliyim .?Başınıza böyle bir durum geldi mi? Maddi manevi yıprandık şuan . Bilgi rica ediyorum lütfen :110::mad:

Yemin ediyorum bahtsız bedevi gibiyim . Peşimi olumsuzluklar bırakmıyor

Üzülmeyin peşini de bırakmayın. Özür dilemek yerine dalga geçti madem. Daha çok anı biriktirirsiniz bunun için üzülmeyin.

Kızlar Merhaba,

Acayip moralim bozuk şuan ağladım ağlayacağım.

Nişanda düğün salonunda çekilen fotolarımiz kayıp olmuş . Düğün salonu ile görüştüm beyefendi bizimle alay edercesine konuyu basite alıp kasetinizi getirin ordan görüntü alalım diyor. Kalitesi nasıl olucak deyip sorduğumda ben size yardımcı olmaya çalışıyorum dedi. Bahaneler bulup oyaladı. Ben yurtdışına çıkıyorum Aralık 10'dan önce dönüş yapamam cevabını verdi. Kızlar şimdi sorum nasıl bir yol izlemeliyim .?Başınıza böyle bir durum geldi mi? Maddi manevi yıprandık şuan . Bilgi rica ediyorum lütfen :110::mad:

Yemin ediyorum bahtsız bedevi gibiyim . Peşimi olumsuzluklar bırakmıyor
Kaseti verinne hazirlayacaksa hazirlasin
Baktiniz begenmediniz dava edersiniz adami. Ama once kurtarmasini bekleyin de elinizde birkac foto da olsa bulunsun.
O arada ese dosta haber salin illa ki foto cekenler olmustur onlari da toparlayin. Anilarinizin bir kismi elinizde olur. Cok da moral bozacak bir durum degil cozum uretilebilir.
Hic bir sey olmuyorsa yeniden giyinin kusanin gidin studyoda veya dis cekimle bir seyler yaptirirsiniz.

Düğün salonu+ fotoğrafçı
nasıl kaybediyolar :110:
biz fotoları aldık sonra yanlışlıkla sildik 10 gün sonra gittiğimizde hala duruyodu adamlarda tekrar attılar harddiske

işlerini ciddiye almayan insanlara sinir oluyorum

Kaseti verinne hazirlayacaksa hazirlasin
Baktiniz begenmediniz dava edersiniz adami. Ama once kurtarmasini bekleyin de elinizde birkac foto da olsa bulunsun.
O arada ese dosta haber salin illa ki foto cekenler olmustur onlari da toparlayin. Anilarinizin bir kismi elinizde olur. Cok da moral bozacak bir durum degil cozum uretilebilir.
Hic bir sey olmuyorsa yeniden giyinin kusanin gidin studyoda veya dis cekimle bir seyler yaptirirsiniz.

Ayrıca dış çekimim var. Üzülecek birşey değil diye teselli ediyorum ama olmuyor. Sozlesmede bunlar için para talep ediliyor. Ama ıs icraata gelince alayvari geçiştiriliyor. Üzülüyorum napim işte bahtsizligima.

Adama bak ya arsız.dava edin en azından düğün fotosu kına fotosu onları bedavaya getirirsiniz.adam durumu kurtarmak için enfes bir.alvüm hazırlar size

Ayrıca dış çekimim var. Üzülecek birşey değil diye teselli ediyorum ama olmuyor. Sozlesmede bunlar için para talep ediliyor. Ama ıs icraata gelince alayvari geçiştiriliyor. Üzülüyorum napim işte bahtsizligima.
E o zaman uzulecek bir sey yok ki. Anilariniz duruyor iste. Sadece sorumsuz olduklari icin dugun salonunu dava etmeye hakkiniz var ve uygulayin bunu bence. O zaman insan gibi konusmayi ogrenir akilsizlar

kolayı var eşşek gibi size tekrar ücretsiz nişan organize edecekler misafirleriniz bir kez daha eğlenecek

nasıl kaybediyolar :110:
biz fotoları aldık sonra yanlışlıkla sildik 10 gün sonra gittiğimizde hala duruyodu adamlarda tekrar attılar harddiske

işlerini ciddiye almayan insanlara sinir oluyorum

Dedim ki silindi mi kayıp mi edildi . Bu sefer döndü belki başka tarihlilerin arasına karışmıştır dedi. Resmen alay etti

Dedim ki silindi mi kayıp mi edildi . Bu sefer döndü belki başka tarihlilerin arasına karışmıştır dedi. Resmen alay etti
o zman kontrol etsinler işleri ne.
bütün kasetlere cd lere tek tek baksınlar
zaten başkasına gitmiş olsa geri getirir adamlar napsın sizin fotograflarınızı
ugrasmak istemiyosa siz gidip bakmayı teklif edin hatta yanınıza yardım için bi avukatta alacağınızı bildirin :deli:

Dava edip mekana verdiğiniz parayla birlikte paranızı geri isteyin. Sözleşmeniz ve sözleşmede fotoğraf maddesi var değil mi? Önce güzelce tehtid edin dava etmekle, belki bulur çıkartır

Dava edin yanina kar kalmasin.Gecenlerde haberlerde cikmisti.Bir dugun salonu kaybettigi dugun videosu icin gelinle damada 20bin kusur para odemis.

Back
X