- 13 Kasım 2016
- 327
- 402
- 103
- Konu Sahibi Kremsantikk
-
Kaseti verinne hazirlayacaksa hazirlasinKızlar Merhaba,
Acayip moralim bozuk şuan ağladım ağlayacağım.
Nişanda düğün salonunda çekilen fotolarımiz kayıp olmuş . Düğün salonu ile görüştüm beyefendi bizimle alay edercesine konuyu basite alıp kasetinizi getirin ordan görüntü alalım diyor. Kalitesi nasıl olucak deyip sorduğumda ben size yardımcı olmaya çalışıyorum dedi. Bahaneler bulup oyaladı. Ben yurtdışına çıkıyorum Aralık 10'dan önce dönüş yapamam cevabını verdi. Kızlar şimdi sorum nasıl bir yol izlemeliyim .?Başınıza böyle bir durum geldi mi? Maddi manevi yıprandık şuan . Bilgi rica ediyorum lütfen
Yemin ediyorum bahtsız bedevi gibiyim . Peşimi olumsuzluklar bırakmıyor
Üzülmeyin peşini de bırakmayın. Özür dilemek yerine dalga geçti madem. Daha çok anı biriktirirsiniz bunun için üzülmeyin.
kim kaybetmiş ki fotografları ?
nasıl kaybediyolarDüğün salonu+ fotoğrafçı
Kaseti verinne hazirlayacaksa hazirlasin
Baktiniz begenmediniz dava edersiniz adami. Ama once kurtarmasini bekleyin de elinizde birkac foto da olsa bulunsun.
O arada ese dosta haber salin illa ki foto cekenler olmustur onlari da toparlayin. Anilarinizin bir kismi elinizde olur. Cok da moral bozacak bir durum degil cozum uretilebilir.
Hic bir sey olmuyorsa yeniden giyinin kusanin gidin studyoda veya dis cekimle bir seyler yaptirirsiniz.
E o zaman uzulecek bir sey yok ki. Anilariniz duruyor iste. Sadece sorumsuz olduklari icin dugun salonunu dava etmeye hakkiniz var ve uygulayin bunu bence. O zaman insan gibi konusmayi ogrenir akilsizlarAyrıca dış çekimim var. Üzülecek birşey değil diye teselli ediyorum ama olmuyor. Sozlesmede bunlar için para talep ediliyor. Ama ıs icraata gelince alayvari geçiştiriliyor. Üzülüyorum napim işte bahtsizligima.
nasıl kaybediyolar
biz fotoları aldık sonra yanlışlıkla sildik 10 gün sonra gittiğimizde hala duruyodu adamlarda tekrar attılar harddiske
işlerini ciddiye almayan insanlara sinir oluyorum
o zman kontrol etsinler işleri ne.Dedim ki silindi mi kayıp mi edildi . Bu sefer döndü belki başka tarihlilerin arasına karışmıştır dedi. Resmen alay etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?