- 6 Mart 2013
- 29
- 2
- 286
- Konu Sahibi Papatyam1447
-
kızlar merhaba benim dün sabah kıvamlı bi şekilde akıntım oldu nişanım geldi ama ne sancı ne bişi tık yok heyecanlandım fakat hevesim kursağımda kaldı kızımı daha ne kadar beklicemm :18: sizin nasıl olmuştu kaç gün sonra doğum yaptınız ilk bebeğim pek bilmiyorum :44:
Tatlım benim eltim de akıntısı gelmiş ama sancı olmayınca önemsememiş 2 gün sonra kontrole gittiğinde bebeğin suyu azalmış diye direkt sezeryana aldılar. Doktoruna bi danış bence...
Heyecan varsa ağrını bastırıyor olabilir git nsty gir bence Allah c.c. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Merhaba;
Öncelikle lütfen pozitif düşünün.Benim en yakın arkadaşım 2 hafta önce doğum yaptı,nişanı doğumdan 2 gün önce gelmişti.
Zaten doğumların büyük kısmı nişan gelmesinin ardından ilk 24 saat içerisinde,geri kalanlarda 48-72 saat içerisinde gerçekleşir.
Orta da aksi bir durum görünmüyor,her şey yolunda gibi : )
Allah, en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. :)
aminnn inşallah herşey düzgün giderde kızımı artık kucağıma alırım 24 saat geçti bakalım benimki ne kadar sürcek galiba artık ayakları uzatıp bebişi bekleme zamanı teşekkürler moralim yerine geldi
merhaba benim ilk oğlum doktora kontrole gideceğim günün sabahı nişanım geldi daha sonra normal kontrole gittim hiç sancım yoktu ama kanamalı akıntım devam ediyodu tam doktorun yanından çıkacaktım dedim kanamamı söyleyim nolur nolmaz söylediğimde çatı muayenesi yaptı ve 3cm açıklığın var bu durumda seni eve yollayamam dedi ve doğumhaneye yatışımı verdi yani nişan sabah saat 8de geldi 10gibi doğumhaneye yatırdılar hiç sancım olmadığı için suni sancıyla doğum yaptırdılar saat akşam 5te oğlumu kucağıma aldım şimdi ikinciye hamileyim kızım olcak 37.haftamdayım Allahım herkese yardım etsin şimdilik evde dinlen amaa kanaman falan baktın çoğaldı bekleme canım kimi zaman nişandan 3 4 gün sonrada doğum olabiliyor..
Canım yakın bi zamanda çatı muayenesi olduysan o da öyle lekelenme yapabiliyomuş doktorum söylemişti. belki nişan değildir de muayenin etkisidir bi doktorunu ara bence.
Arkadaşlar nişan ne demek nasıl oluo bilgilendirebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?