Aslında 3 ağustostu ama doktorum pazara denk geliyor diye 2 veya 4 dedi. 4ü ben istemedim. 2 yada 5 diye kesinleştirdik gibi duruyor. Ama 1inde netleşecek.1inde ara eğer iyisen bikaç gün daha bekleyelim diyor. Ama ben artık dayanamıyorum, hasta değilim ağrım sızım yok ama bu sıcak beni çok kötü hale getiriyo nefes alamıyorum haddinden fazla su içiyorum aşırı su içmek vücuduma iyi gelmiyor yemek yiyemiyorum bu kezde. Bi de son kontrolde kordonu kendine doladığını öğrendik haliyle hareketleri kısıtlandı oda benim için bi etken. Hareket etmedikçe ben sürekli stres altında oluyorum. Yani doktor sıkıntı görmedikçe önümüzdeki hafta cumartesi için ısrarcı olacağım. Bi an önce doğurmazsam benim psikolojim mahvolacak. İnsanlarda saçma sapan şuan iyisin doğurunca iyi olacağını mı sanıyorsun diyor. Ama şu 40 derece havayı ben 80 hissediyorum işte. Uykusuzum sıcaktan uyuyamıyorum, sürekli suya giriyorum sürekli yıkanıyorum haliyle vücudumda aşırı tahriş oluyo psikolojik olarak iyi değilim yani. 37 haftam bitsin diye bekliyorum
Ben 20 Agustos'ta dogurdum kucugu, bilirim sicak havada kocaman gobekle gezmeyi, insan perisan oluyor, sisiyorsun, kaşınıyorsun, dusa girsen daha dusun icinde terlemeye basliyorsun.
Kotu ve rahatsiz edici ancak diyenlere katiliyorum, hamilelik lohusaliktan kolay :) hamilelik prenseslik lohusalik kolelik sanki, kaniyorsun, surekli bitmeyen bi kanaman var, ben simdiki aklim olsa ve sezaryen gibi planli olsaydım icimde tutabildigim kadar tutardim ikisinide :)
Ama iste su kordon dolanmasi meselesi senin icin cok buyuk derttir eminim, insan anne olunca cok kuruyor kafasinda, aklindaki gun neyse o gun dogur, tabiki bebis ben daha erken geleceğim diye olay cikarmazsa.
Cok akintim var dedin ya
Idrar yollarina bakildi mi?
Ya da altina isiyor olabilir misin? Benim kuzularim idrar keseme oturuyordu son haftalarda, şaril şaril altima kacirdigimi biliyorum :)

bi yudum su icsem, tuvalete kosardim.