Nişan geldikten ne kadar sonra doğurdunuz?

Göbek deliğimin oralarda hiç ağrım yok, ama karnım artık çok çok sık sertleşiyor. yürüyüş, aksak yürüyüş, pelvik açıcı egzersizler falan yapıyorum hurma ve ahudu yaprağı çayı günde 2 fincan içiyorum bunların dışında bi tavsiyeniz olur mu acaba☺️ bebek kanalda cümlesini kurmadı ama kafası aşağıda normal doğum pozisyonuna girmiş demişti, nişan gelmesi kanala girdi demek oluyor mu bi yandan acaba
Hayir.

Kanala girdiginde bunu annenin anlamamasi mumkun degil çünkü vajinanin ustunde ciddi -cok ciddi- bir baski olusuyor, anliyorsun yani onu zaten kanala da oyle usulca girmiyorlar, bi anda pat diye dusuveriyorlar ve bacaklarini kapatamaz hale geliyorsun.

Acilmanin hizlanmasi icin en iyi tavsiyem eger imkan var ise sicak su dolu kuvet.

Ben 20 Agustos'ta dogurdum kucugu, bilirim sicak havada kocaman gobekle gezmeyi, insan perisan oluyor, sisiyorsun, kaşınıyorsun, dusa girsen daha dusun icinde terlemeye basliyorsun.

Kotu ve rahatsiz edici ancak diyenlere katiliyorum, hamilelik lohusaliktan kolay :) hamilelik prenseslik lohusalik kolelik sanki, kaniyorsun, surekli bitmeyen bi kanaman var, ben simdiki aklim olsa ve sezaryen gibi planli olsaydım icimde tutabildigim kadar tutardim ikisinide :)

Ama iste su kordon dolanmasi meselesi senin icin cok buyuk derttir eminim, insan anne olunca cok kuruyor kafasinda, aklindaki gun neyse o gun dogur, tabiki bebis ben daha erken geleceğim diye olay cikarmazsa.

Cok akintim var dedin ya
Idrar yollarina bakildi mi?
Ya da altina isiyor olabilir misin? Benim kuzularim idrar keseme oturuyordu son haftalarda, şaril şaril altima kacirdigimi biliyorum :)😂😂 bi yudum su icsem, tuvalete kosardim.
Aşırı su tüketimim yüzünden akıntım normalmiş. Bende defalarca altıma işedim sandım ama kokusuz beyaz yani. Doktor çok normal akıntın olması diyor. Bi yandan gerçekten doğurayım bitsin istiyorum bi yandan doğurmayayım bedenimden ayrılmasın istiyorum çok zormuş.
Doğurunca çok özleyeceğimi de biliyorum ama şuan benim için gerçekten doğurmak tek çözümmüş gibi geliyo. Şu kordon muhabbeti olmasa 10-15 gün daha bekleyebilirdim belki ama hareketleri o kadar azaldı ki aklım gidiyo kıpırdamadığı sürece

Hayir.

Kanala girdiginde bunu annenin anlamamasi mumkun degil çünkü vajinanin ustunde ciddi -cok ciddi- bir baski olusuyor, anliyorsun yani onu zaten kanala da oyle usulca girmiyorlar, bi anda pat diye dusuveriyorlar ve bacaklarini kapatamaz hale geliyorsun.

Acilmanin hizlanmasi icin en iyi tavsiyem eger imkan var ise sicak su dolu kuvet.
Ozaman kanala girmedi bi baskı hissetmiyorum çünkü hiç. sık sık duşa giriyorum ama bide direk tıpayla kapatıp oturmayı deneyeyim teşekkür ederim 🌸 turuncun dediği gibi gerçekten hamileliğin son haftalarında herkese 40 derece olan bize 80.. yok böyle bir şey ya

Pazar günü öğlen nişanım geldi, o gün hastaneye gittik açılma yoktu, 2 gün sonra salı günü muayenemde 2,5 cm açılma var dedi. Bugün cuma nişandan itibaren 5 gün geçti. Ne sancı ne başka bişey var nişan gelmeye devam ediyor :/ ne zaman doğacak bu bebiş
Kısa zamanda tekrar gidin benzer bir olay biliyorum sık kontrol olun içiniz rahat olsun tedirgin olmayın lütfen kısa zamanda gidin o açılmayla neden yatirmiyorlar

Aşırı su tüketimim yüzünden akıntım normalmiş. Bende defalarca altıma işedim sandım ama kokusuz beyaz yani. Doktor çok normal akıntın olması diyor. Bi yandan gerçekten doğurayım bitsin istiyorum bi yandan doğurmayayım bedenimden ayrılmasın istiyorum çok zormuş.
Doğurunca çok özleyeceğimi de biliyorum ama şuan benim için gerçekten doğurmak tek çözümmüş gibi geliyo. Şu kordon muhabbeti olmasa 10-15 gün daha bekleyebilirdim belki ama hareketleri o kadar azaldı ki aklım gidiyo kıpırdamadığı sürece

kritik haftalari gecmis nasilsa cok absurt bir sorun olmazsa zaten dogurur eve getirirsin direkt 37.haftadayken. kordonda sorunlu durumda olsa doktor direkt mudahale ederdi zaten ama iste annelik delilik hali surekli anksiyeteli geziyorsun cok iyi anliyorum seni, saglikla huzurla rahatca dogurursun insallah 💕
Ozaman kanala girmedi bi baskı hissetmiyorum çünkü hiç. sık sık duşa giriyorum ama bide direk tıpayla kapatıp oturmayı deneyeyim teşekkür ederim 🌸 turuncun dediği gibi gerçekten hamileliğin son haftalarında herkese 40 derece olan bize 80.. yok böyle bir şey ya

Kesinlikle, iste bende agustos anasi oldugum icin o durumu cok net yasadim, fena halde terliyorsun.

Benim iki dogumumuda kuvette yatmak tetikledi, bir de dogurmadan 1 gun once nefes darligi cekmistim fena halde, benim en buyuk belirtim buydu, karnim gogus hizamdan asagidaydi, nefes alamiyordum, adim atarken zorlaniyordum son 2 gun.

Kısa zamanda tekrar gidin benzer bir olay biliyorum sık kontrol olun içiniz rahat olsun tedirgin olmayın lütfen kısa zamanda gidin o açılmayla neden yatirmiyorlar
3 gün sonra muayenem var, sancım olmadığı için gönderdi aslında suni sancıyı teklif etti ama ben istemedim. Siz nasıl bir olay biliyordunuz acaba

Back
X