Nişan geldikten ve rahimde 3 cm açılma olduktan sonra doğum ne kadar ertelenebilir??

difim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
9
0
1
42
35+4 günlük hamileyim. 2 gün önce nişanım geldi.Hastaneye gittiğim zaman 3 cm açılmam ve düzenli kasılmalarım vardı. Doktorum bebek küçük olduğu için hastanede yatmamı istedi ve nidilata başladı. 1 gün hastanede kaldıktan sonra sancılarım azalınca eve önderdi doktorum beni. Doğumu tetiklemesin diye bir daha alttan muane etmedi beni.. Sürekli uzanmamı ve 10 gün daha günde 6 kez nidilat içmemi söyledi. Ama ben her an doğum yapacağım diye çok korkuyorum. Sağlık problemlerin yüzünden sezeryan olmam gerekiyor:KK43: Benzer bir durumla karşılaşan var mı bayanlar??? Doğum ne kadar ertelenebilir çok merak ediyorum...
Deneyimlerinizle yardımcı olmanızı bekliyorum!!!

cok fazla duracağını sanmıyorum 3 cm az degıl cunku .. dr tavsıyesıne uy durduğu kadar kârdır..

:( evet haklısın. ..ben doğum kanalına bebek girerse sezaryen olmaz diye çok korkuyorum.

Canim benim nisanim ilk kahve sari renk gibi geldi acilmam 2 cm gibiydi 1 hafta sonra kirmizi nisan geldi ama gece uykuda sabah gördüm hastaneye gittim 4 cm ile sncilar başladı 4 saat sonra doğum uaptim 37+1 de
Umarim saglikla bebeğini kucsgina alirsin

doktor tavsoyesıne uyarsan bir hafta kadar daha tutabılırsın belkı daha fazla. Allahım sağlıkla kucağına almayı nadıp etsin canım

çok bekletmezler ..bide bebeğinin kalp atışları önemli..
benim cuma günü nişanım geldi pztsi kontrolum vardı hadi onu bekleyim dedim ama ben nişan olduğundan haberim yok.. kontrolde kızımın kalp atışlarının çok zayıf olduğunu söyledi doktor çok korktum..açılmamda 4cmmiş.. ama benim yüksek tansiyonum vardı..oyuzdn sezeryan oldum.kızım 36 haftalık doğdu bu arda.

Back
X