Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar acil cevap istiyorum bugun ogleden sonra nisanim geldi birazcik sonrasinda hep pelvis baski hissediyorum ve kaval kemigimin agrisindan yuruyemiyorum dogum baslamis olabilirmi
Nişan geldi 1 hafta sonra doğum yaptım. Doktora gidin alt muayene yapsınlar açıklık var mı yok mu diye. Hemen Su gelecek diye de bişey yok. Benim 7cm açıklıktan sonra ebe patlattı suyumu
Kizlar acil cevap istiyorum bugun ogleden sonra nisanim geldi birazcik sonrasinda hep pelvis baski hissediyorum ve kaval kemigimin agrisindan yuruyemiyorum dogum baslamis olabilirmi
39 haftalik oldum ne sanci var ne bisey bugüb kontrole gittim ntsde sanci cikmadi kanala inmis bir yakimdir gelir dedi gelmezsse birhaftaya sonraki haftaya yatis veririz dedi bir an önce kucagima aliyim istiyorum saglikla insallah