Nisan gelmesi

Ozlempoyraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
4
1
1
30
Kizlar acil cevap istiyorum bugun ogleden sonra nisanim geldi birazcik sonrasinda hep pelvis baski hissediyorum ve kaval kemigimin agrisindan yuruyemiyorum dogum baslamis olabilirmi

Nişan gelmesi Doğumun başlangıcı diye biliyorum suyunda gelebilir allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşanlah

Nisan geldikten hemen sonrada haftalar sonrada baslayabilirmis dogum o nedenle kafam cok karisik sakin durmaya calisiyorum kizlar :(

Nişan geldi 1 hafta sonra doğum yaptım. Doktora gidin alt muayene yapsınlar açıklık var mı yok mu diye. Hemen Su gelecek diye de bişey yok. Benim 7cm açıklıktan sonra ebe patlattı suyumu

Kizlar acil cevap istiyorum bugun ogleden sonra nisanim geldi birazcik sonrasinda hep pelvis baski hissediyorum ve kaval kemigimin agrisindan yuruyemiyorum dogum baslamis olabilirmi
Benim nişan geldi 2 gün sonra doğum yaptım. Bebeğin hareketlerini say, sancın yoksa doktora gitme geri yollarlar.

Suyumu doğum masasına geçtiğimde patlattılar bu arada. Evde patlamayabilir suyun.

Tatlim Nisan soğuma. Belirtisi.suyun geldiğinde gidersin doktoruna.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Benm ilk doğumum olacak bu nişan nasıl bşy geldiğini nasıl anlarz ben 37.haftamdayımda heran doğurabilirsin dedi doktor

Benm ilk doğumum olacak bu nişan nasıl bşy geldiğini nasıl anlarz ben 37.haftamdayımda heran doğurabilirsin dedi doktor
Sümüksü, hafif kanlı, bazen sarı, bazen kahverengi olur. İçinde kılcal damar gibi kan pıhtıları olabilir.

Benim ilk nişanım kahverengi ve sümüksüydü, kan yoktu. İki gün sonra doğum yaptım. Doğum yaptığım günün akşamı kanlı gelei sancıyla birlikte.

Sümüksü, hafif kanlı, bazen sarı, bazen kahverengi olur. İçinde kılcal damar gibi kan pıhtıları olabilir.

Benim ilk nişanım kahverengi ve sümüksüydü, kan yoktu. İki gün sonra doğum yaptım. Doğum yaptığım günün akşamı kanlı gelei sancıyla birlikte.
Tşkr ederim

39 haftalik oldum ne sanci var ne bisey bugüb kontrole gittim ntsde sanci cikmadi kanala inmis bir yakimdir gelir dedi gelmezsse birhaftaya sonraki haftaya yatis veririz dedi bir an önce kucagima aliyim istiyorum saglikla insallah

Back
X