Nişan gelmesini nasıl anlarız doğumu yaklaşanlar

serpil_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
120
82
98
Merhaba bayanlar 39 haftalık hamileym bugn aksam biraz ck hafif kanlı gibi sanki tam anlayamadığm bi akıntı geldi. Ama henüz sancı falan yk karnmda aşağıya inmedi çok panik yaptm acaba doğum ne zaman başlar nişan geldikten snra bilen varsa yardmxı olsn lütfen

Ya lütfen yardımcı olck kmse ykmj hala akıntı geliyo kanlı çok panik yapıyorum dogm ne zaman olur tahminen ağrı yk henuz

Cnm bi fikrim yok ama ne güzel bugunleri gördün darısı başıma inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Nisan gelmis olabilir.nisandan sonra su gelmesi de olur.kiminde sanci gec basliyor.
Hayirli saglikli dogumlar ins.

Merhaba bayanlar 39 haftalık hamileym bugn aksam biraz ck hafif kanlı gibi sanki tam anlayamadığm bi akıntı geldi. Ama henüz sancı falan yk karnmda aşağıya inmedi çok panik yaptm acaba doğum ne zaman başlar nişan geldikten snra bilen varsa yardmxı olsn lütfen
Canim Allah yardimcin olsun bize de yaz merak ederiz guzel haberler bekliyoruz, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)

Canim Allah yardimcin olsun bize de yaz merak ederiz guzel haberler bekliyoruz, Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin :)
Tamam cnm yazarım tabiki hafif kasıklarmda ağrı var ama ck şiddetli değil öyle evdeym artk panik yapmamak için oyalanıyorm:KK54:

• Beğen
Reactions: Rup
Nisan bir kereye mahsus gelir.bende oyle oldu devamli geleni duymadim bence hemen doktorunla gorus
öylemi ben bilmiyodum doktorumu arıyaym hemen ozaman bana geçen gittiğmde enfeksiyondan dolayı fitil vermişti acaba ondan dolayımı bu akıntı blmıyrmki

Bende oyle oldu canim nisan geldi bir kereye mahsus ve sonra suyum.sen bence dr ile gorus ihmal etme canim

38. Haftanin icindeyim.cumartesi aksami bende de once pembemsi sonra kahverengi akintiyla karışık bi sey geldi ama sanci ağrı vs olmadi.dun kontrolum vardi doktorum nişan oldugunu dusunuyor ama sonrasinda sanciya cevirmemis dedi.nst de her sey normal çıktı.bakalim ne zaman doğacak?nişan geldikten saatler sonra da gunler sonra da hatta haftalar sonra da dogum olabilirmis.panik yapma.eger parlak kirmizi bir kanama degilse ta da agri sanci yoksa hastaneye gitmeye gerek yok

38. Haftanin icindeyim.cumartesi aksami bende de once pembemsi sonra kahverengi akintiyla karışık bi sey geldi ama sanci ağrı vs olmadi.dun kontrolum vardi doktorum nişan oldugunu dusunuyor ama sonrasinda sanciya cevirmemis dedi.nst de her sey normal çıktı.bakalim ne zaman doğacak?nişan geldikten saatler sonra da gunler sonra da hatta haftalar sonra da dogum olabilirmis.panik yapma.eger parlak kirmizi bir kanama degilse ta da agri sanci yoksa hastaneye gitmeye gerek yok
Yok canm parlak kırmızı bi kan değil böyle kahverengi gibi acık renk çok iltihap gibi yanı bende korktm başka bişey olur diye ama henüz Bi ağrı yk bakalım sende haberdar et doğum falan yaparsan allah kolay doğumlar nasip etsn

Nisanm geldikten sonra hocbir sancim ve suyum gelmeden hastaneye gittik. Suni sanci verildi, suyum patlatildi ve cok sukur normal dogum yapmistim. Ama dr ne derse odur. Size bekleyin demis demekki vakit var

Back
X